tavsiyeleriniz için saolun isterseniz yeniden düzenleyip sitede antremanı sunabilirsiniz benim için sorun olmaz

Quote Originally Posted by zaferb View Post
yani denemeye gerek olduğunu bile sanmıyorum çünkü standard antreman programı dışında oyuncuların mevkilerine uygun herhangi bir antreman programı koçların da düzenlemesini yaptıktan sonra çok işe yarıyor zaten... diil mi?
o da senin fikrin bişey diyemiyecem

Quote Originally Posted by Oli View Post
AMrlc adamlarının tactic ve ball controlunu biraz daha artırrısan daha iyi olabilir.
Dc adamalrının strength ini birz daha artır ve defanslarının gol atmasını istiyorsan biraz atacking calıstır
FC lerine daha fazla sut calıstırabilirsin. Genel olarak guzel bir antreman programı uerinde biraz duzenleme ile daha iyi bir duruma gelecektir
onları arttırınca oyuncular daha çabuk sakatlanıyo ama genede saol denerim

Quote Originally Posted by mista7fb View Post
guzel taktik ama bi oneri vereyim sana fc deki taktikde shooting i arttirirsan daha ii olur cunku forvet oyuncunun shoot calismasi finishing i arttirir ve amrlc dekilerin ball control ve tactics i de artirirsan daha ii verim alirsin
bsey daha war drl taktiginde bek oyuncularina nie set piece yaptin?guzel ha bide yaw bu tema oyunda varmi sen siteden mi indirdin bunu aciklarsan sevinirim
başka bi siteden indirdim ve de shooting i falan arttırınca antrenman ağırlığı artıyo oyuncular sakatlanıyo bi de drl set pieces i hücuma katılıp orta yaptıkları için yaptım taktikle ilgili bişey genede saol tavsiyelerin için