-
bu taktik senın değil (4-3-3) arkadaşında link verdiği gibi fmundergroundun en çok indirilen taktiği bu simdi bak arkadaşım rewezaksovu bilirmisin? 2006 için senin gibi elemanlar bende iç mimarım vakit bulamıyorum ilgilenemedim o taktiği vermişler cmturk diye bi siteye yetkilelerle konuştum hallettim açarsın taktiği ordanda indirirn ok aradaki zaman farkına bakarsın ben yapotıktan 3,5gun sonra oraya konmuş ve sen bana laf yetiştirmeye çalışıyosun TARİHLERE BAK OK
aynen kardes onun degıl bu taktık bu yuzden fazla resımde koyamıyor dıyorkı sayfa goruntulenemıyormus oysakı ben koyuyom
sana gelincede öle abudik gubidik msjlar yazmana gerek yok işlk msjında öleymiş daha farketmemiştim dedim ya dikkat etmiyorum etsem zaten cevapları yapıştırırırdım yaw resim koyamıyorum dedim seni ekledim yardım et diye sende beni ekledin böle böle dedim formlara bak dedin sildin 320x240dan buyuık koyamıyorum koymıycak olan onuda koymaz ok+unutma ordu yardım diye kıcını yırtıp msnde isteyen sendin işte bu yuzden biz türkler bişey olamıyoruz herkez bi havalarda bişileri indirmeye çalışıyo ve araştırmadan konuşuyo tarihlere bakmamışınız atıp tutuyosunuz sonra gelmiş naval okuyosunuz adamın biri yaptıda ayrıntıya niye giremiyo alınıcaka damların özetlerini bile yazdım orda neden yok bende baktım adamın biri bu benim bak yazmış anlatım bile yok gelmiş aban çamur atıyosun bu adar batıı özentisi olmayın ok bizden biri bişi yapınca sonra öteki ona çalınca hemen bizimki çalmıştır konumuna girmeyin ben formlarda taklmam arkadaşlar atıyolar etrafa misal cm 2007 için yaptığım taktikler ok bunuda araştır tarihlerinide ondan ssonra gel at tut haaa şimdi bu anakonda denen eleman atıp tutup yanar dönen bi eleman ya beni engelletir forrumdan bakkkk kaçtı diye başlama sakın BEN KAÇMAM OK+son bişi onun bunun taktikleriyle oynamaktan benz aten bişi anlamam adamın biri yapıyo indiriyosun ve şampiyon oluyosun bumudur menejerlik siz daha ne oynadığınızı ve amacınızı bilmiyosunuz bn ne dedim gelin geriştirelimki bitekim geliştirilmişide mevcut sitede onuda ordan almış desene hadi nerde var daha 2 3 ggunluk ve ilk defa burda var ama merak etme bunuda oraya ve başka yerlere adını değiştirip eklerler ve senin gibilerde aaaa çalmış bak derler.......
Mesaj Yetkileri