1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: FM Mi COCUK OYUNCAGI

Hybrid View

rewezak kardeş bu ne sinir

seni anlıyorum biraz heyecanlı ve gerginsin seni suçladıkları için ama sen kendininn ne yaptığını biliyosan bırak millet ne düşünürse düşünsün allah aşkına.

Neyse gelelim benim taktik ile ilgili yorumlarıma. bence hoş bi taktiğ benziyo ama eğer o mc yani dmc olan adamınını iki çiğer ve üç dalağı yoksa her maç (BENCE) iki 3 tane yemen gerek. Çok gol atacağın kesin ona bi lafım yok ama bence çok da gol yersin. bu arada takımın team tactics kısmını da biraz daha anlatırsan nasıl davranmalır gerektiğini bence daha bi açıklayıcı olur anlayamanlar için

benim bu güne kadar yıllardır uyguladığım taktik hep 4-4-2 idi. ama son fm 2006'da barca modelini uygulayıp bi 4-2-3-1 yapayım dedim ki aboooooow yani bu ne? ben deportivo'nun başında uygulamıştım bunu ve emin ol yok böyle bi taktik. bilenler biliri 2006'da deportivo şu an olduğundan çok dha güçlü ki zaten defansı hala çok güçlü ikki yıl 4-4-2 uyguladım işe yaramadı snr buna döndüm ve BENCE 2006'nın efsanesi Vucinic'i almamla brbr takım resmen ortalığı yıkıp geçti. tabii muhteşem ortasaha vs vs vs

lafı uzatmayım ben bu taktiği bu kadar anlatmandan srn gs ile deniycem hemen. BENCE çok gol yiycem ama sen o kadar güzel anlatmışsın ki denememek ayıp olur yani

bu arada msn adresini bi daha yaz da biraz orda dertleşelim belli ki çok dertlisin sen

[QUOTE=BilkentliGoGo;386201]rewezak kardeş bu ne sinir

seni anlıyorum biraz heyecanlı ve gerginsin seni suçladıkları için ama sen kendininn ne yaptığını biliyosan bırak millet ne düşünürse düşünsün allah aşkına.
    QUOTE]

Benim demek istediğim de "gogo" ile hemen hemen aynı şeyler. Sana bunları söyletenlere de kızıyorum, sana da gaza gelip söylediklerin için kızıyorum. Tabi ki sen aldırış etmek zorunda değilsin. Sana hırsız demişler tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Ufak bir araştırma ile senin dediklerinin doğruluğu bulunur, boşuna celallenme. İyi Fm ler...

Mesaj Yetkileri