arkadaşlar bende size kadınbudu köfteden nefret ediyorum taktiğini öneririm :P biliyorum çoook iğrenç oldu ama diğer taktik isimlerine bakınca emin olun bu kadar iğrenç bile bana bayaaa komik geldi
neyse biliyorum ki ve hatta denedim ki 4-2-3-1 özellikle ilk sene Gs'de işe yaramıyo. Yani ben oyunu mümkün olduğunce gerçekçi hale getirmek için ilk senelerde çok yetenekli bi genç veya inanılmaz ucuz bi tranfers olmadıkça (ki serkan'ı fenerden 4 milyon $'a almam bence ucuz bi transfer) transfer yapmadan elimden geldiğince gerçekçi oynamaya çalışıyorum. İlk önce fevzi sattım ne biliyim hasan'ı satıp biraz para toplayıp takıma tekrar baktım ve bi dmr'ye ihtiyacım olduğunu düşünüp serkan'ı aldım işte. snr 4-2-3-1 oynamaya kalktım 2006'da deportivo'da dünyayı yerinden oynatmıştım ama gördüm ki gs'de resmen .ıçtım. snr değişirp babadan kalma 4-4-2'ye döndüm işte ilerde full press'li defans geride biraz kanatlara açmalı falan ve gördüm ki artık 2007'de o takım taktikleri kısmında ki o barları birazcık oynatmak bile DELİ fark yaratıyo. Neyse snr ben 4-4-2'ye döndüm işte 10 maöç snr falan. takım doğal olarak daha sıkıcı oldu yani diğer maçloarımda çok atıp çıok yiyodum. (mesela o 4-2-3-1 ile bjk ile Türkiye süper kupası maçı 1-2'de 4-3 galibiyetimle bitmişti :P) snr buna dönünce önce ergün'ü snr ayhan'ı hiç ileri çıkarmadan ön libero yaptım snr iliç'i yanına amc mantalitesi ile ara pası bol tuttum forvette de ümit-hakan (neco değişmeli) oynatıyorum. burda en önemli iş gerçek hayatta olduğu gibi 4 kanat adamımda yani DR-DL ve MR-ML'lerde. Onların özellikle ML ve MR'lerin hasan şaş gibi (gerçek hayatta psikopat olması gerekyani çok fazla koşmaları ve oyunları onları açması gerek sıkıştığınızda. gol atmak için bunları koşularını en sona öne geçip defans içinde hiç koşturmayıp bunu rahatlıkla sağlıyorum. henüz çok az maç yapmış olmama rağmen şu ana kadar gayet işe yaradı ve 6 maç 5 galibiyet aldım. avrupa'da 4-2-3-1 yüzünden (ki onu asla kötülemiyorum ilerde biraz daha kaliteli mc adamım olunca kesinlikle dönücem) elendim ve şimdi uefa'dayım. amacım en kötü gruplardan çıkıp para kazanmak. Neyse herkese iyi fm'ler dilerim umarım bu taktiği ki çok bilinen bi taktik aslında birileri uygulayıp bana yorum yapar
![]()

Alıntılı Yanıtla