Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
Quote Originally Posted by yeniay
bikere biscana yılda 3.2 milyon dolar gibi ucuk bir teklif yapmadı beşiktas bunu kim uydurdu yani pano'nun verdiği parayla beşiktasın verdiği para arasında fazla fark yoktu ayrıca bazı yabancı futbolcular turkiyeyealısamıyorlar bunda turkiyenin kulturu ve dini on plandadır bu yuzden biscan pano'yu tercih etti daha dogrusu turkiyeyi değil yunanistanı tercih etti bunda baska kulupleri suclamayın bunda ne galatasarayın ne beşiktasın nede baska bir takımın sucu yoktur para denkse bir avrupalı kendisine yakın ulkeyi secer o yuzden birbirimize laf atmayalım arkadaslar ve ribery parasını aldı beşiktasta biscan için pano'dan daha fazla sey yaptı ama onlar turk yasam tarzına tersler bu unutmayalım
bunu bütün spor gazeteleri yazdı.sen nerden biliyorsun o kadar para vermediğini?ama o din konusunda haklısın ibadetlerini çok iyi yapamayacaklarını zannediyor olabilirler.

yapma ya hangi gazeteler yazdı bunu bir turk takımı ustelik bir defans oyuncusuna yılda 3.2 milyon$ dolar vericek gec bunları ben yoneticinin lafını yazdım bazı yalancı medyanın lafını yazmadım bu arada dinlerini yaşayamamaktan ote bunlar turkiyede yalnız kalıyorlar mesela otega transfer olduktan 3 ay sonra turkiydeki bir fifa menajeri evine gitmiş ve tek basına tv izliyorken bulmus adam bunlar nasıl turkiyede kalıcak diyor. şimdi diyeceksin kalanlar nasıl kalıyor işte her insan bir değil dayanan var dayanmayan var ama ne beşiktasın nede galatasarayın sucu yotur birbirimize camur atmayalım destek olmaya calısalım ve sunu unutmayalım bizi dunyaya tanıtan en iyi takım galatasaray olmustur yiğidi oldur ama hakkını yeme o yuzden ona camur atmayalım