1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: ve işte GULYABANİ taktiği çıktı !!!

Hybrid View

tigris kardeş yanlış anlama ama bence bu taktik değil değil adamlar iyi olursa oynarlar. bu taktikle kanatları iyi olan bi takıma mesela barca'nın gerçek hayattaki kadrosu ile 4-2-3-1 oynayan bi takım ama 3'lü ortasa AMR AMC ve AML pozisyonunda oynacak büyük ihtimal kaybedersin. gerçi sen yıllardır denişyorum diyosun ki saygım var ama benim nacizane fikrim bu. umarım kaile alırsın!!!

Quote Originally Posted by BilkentliGoGo View Post
    tigris kardeş yanlış anlama ama bence bu taktik değil değil adamlar iyi olursa oynarlar. bu taktikle kanatları iyi olan bi takıma mesela barca'nın gerçek hayattaki kadrosu ile 4-2-3-1 oynayan bi takım ama 3'lü ortasa AMR AMC ve AML pozisyonunda oynacak büyük ihtimal kaybedersin. gerçi sen yıllardır denişyorum diyosun ki saygım var ama benim nacizane fikrim bu. umarım kaile alırsın!!!
    estagfrullah kardeş yanlış anlarmıyım saol fikirlerin için...

gulyabani taktiğinin beta versiyonu çok eksik kaldı..

araya sınavlar girdi tamamlayamadım .. çok değişiklikler yapacam..

ama şu an için diğer bütün taktiklere de baktığımda yabancı sitelerde dahil olmak üzere çok övülen hiçbir taktikten daha kötü olduğuna inanmıyorum gulyabani betanın..

bence 3lü dmc çağdaş futbola uzak bir anlayış değil.önemli olan 11 kişi adam paylaşımlı sürekli pres yapabilmek.bunu fm ye yansıtabilirsem hiç gol yemeyiz,avrupayı sallarız.

Mesaj Yetkileri