1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Aston Villa ile zoru başarmak istiyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Default Aston Villa ile zoru başarmak istiyorum...

Sizlerle ilerleyen zamanda kariyerimi paylaşacağım henüz ligi tamamlayamadım ve fazlaca başarım yok.Kendi sahamda aldığım 2-1'lik Arsenal galibiyetinden sonra deplasmanda Chelsea ile karşılaştım.Chelsea üstün oynadığı maçı benim kontraataktan bulduğum ve maç boyunca yaptığım tek atağın gol olması sonucunda 1-0 kazandım ve ligde iddialı bir konuma geldim.
    Ligde biraz olsun rahatlamanın sonucunda oyuncularımı lig kupasında oynayacakları maça daha iyi konsantre etmeyi başardım.Karşılaşacağım takım 1 haftalık aradan sonra yine deplasmanda oynayacağım Chelsea olacaktı.Jose Mourinho intikam yeminleri etmiş beni yerle bir edecek çok ağır bir yenilgi tattıracağını söylüyordu.Ben sakinliğimi koruyarak oyuncularıma bu sadece bir kupa maçı size sadece şans diliyorum dedim.Oyuncularım maçı benim için oynayacaklarını söylerken benim gözlerim doluyordu.1 hafta öncesinin verdiği elektrik bütün stadı etkilemişti.Deli gibi tezahuratlar yapılıyordu.Açıkçası benim bile dizlerim titremişti.Maça başlamadan önce bütün oyuncularımın sırtını sıvazlayarak sahaya uğurlayıp yerimi aldım.İlk dakikalar büyük çekişmeye yol açmıştı.Karşılıklı ataklar yapılıyor ancak gol gelmek bilmiyordu.Dakikalar 40'ı gösterirken benim sevinçten havaya sıçradığım gol Milan Baros'tan geldi.Bütün oyuncular benim yanıma geldi ve golükutladık.Artık daha rahattık.Risk alması gereken bir Chelsea olacaktı karşımızda.İlk golün üzerinden 4 dakika geçmişti ki sahneye tekrar Milan Baros çıkarak kendisinin ve takımının 2.golünü atmıştı.İLk yarı bittiğinde soyunma odasında oyuncularımı tek tek tebrik edip beni onurlandırdıklarını ve bu maçı almayı sonuna kadar hakettiklerini söyledim.İkinci yarıya daha rahat çıkan Aston Villa durmak bilmiyordu.Gareth Barry 54'ncü dakikada ceza sahası dışından gelişine çok sert bir vuruşla topu 3.defa Chelsea ağlarına göndermişti.Son olarak sahneye Juan Pablo Angel çıkıp 85 ve 90'ncı dakikalarda Chelsea'ye ve Jose Mourinho'nun kibirine 5-0 lık mükemmel bir sonuçla son vermişti.

Şu an puan durumunda konumum oldukça iyi.

Ligin sonuna kadar en iyi şekilde savaşıp ligi olağanca yukarıda tamamlamak tek hedefim.Transfer döneminde 3 oyuncu aldım kadrom oldukça iyiydi bende çok fazla transferle huzursuzluk çıkartmamak için 3 transfer ile tamamladım.

Özellikle Cardenas çok iyi bir performans gösterip beni yanıltmadı.Chelsea oyuncumun aklını karıştırmaya çalışıyor ama bırakmamaya çalışacağım.Ligdeki ilk senemi tamamlayıp kariyerimde ilerledikten sonra burada yine sizlerle paylaşacağım

Zoru başarmak istiyorsan seri c den başla.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by kalmah View Post
    Zoru başarmak istiyorsan seri c den başla.
    Başlığımı okursan eğer sadece Aston Villa ile zoru başarmak istediğim yazıyor Hem İtalya ligini hiç sevmiyorum.2-3 kere seçmişimdir.En son Napoli'yi almıştım Seri A 'ya çıkartıp bırakmıştım çünkü gerçekten italyan ligi çok zevksiz ve sıkıcı geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

güzel sonuclar

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

valla aynen bende italya liginden zevk alamıyorum.benim için sadece 3 lig iyi türkiye,ispanya ve ingiltere gerisi yalan.ingilterenin 2ci ligi bile güzel alt ligler hele birde pilot takım olayı geldi.memlekete döndüğüm zaman ilk iş ingiltere 2ci ligi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    valla aynen bende italya liginden zevk alamıyorum.benim için sadece 3 lig iyi türkiye,ispanya ve ingiltere gerisi yalan.ingilterenin 2ci ligi bile güzel alt ligler hele birde pilot takım olayı geldi.memlekete döndüğüm zaman ilk iş ingiltere 2ci ligi
    Haklısın valla.Türkiye ligi bile İtalya'dan daha zevkli geliyor.Ama İngiltere resmen tutku haline geldi.Alt liglerden al ayrı bir zevk, Premier Lig'den al bambaşka bir zevk.Her oyunumda mutlaka İngiltere kariyerim oluyor

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

benimde sana tottenhamı tavsiye ederim. oyuncuları çok iyi elit klup olmaya yolunda.ayrınca kişisel olarak renkleri güzel.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

benimde sana tottenhamı tavsiye ederim. oyuncuları çok iyi elit klup olmaya yolunda.ayrınca kişisel olarak renkleri güzel.
    İngiltere'de genellikle Liverpool,Tottenham,Crystal Palace ile oynuyorum.Büyük takım ile oynamak istediğimde de ManU yada Arsenal'i seçiyorum.Değişik bir takım bakınırken Aston Villa'nın kadrosu gözüme çarptı genç ve yetenekli oyuncular vardı.Bu sefer tercihimi onlardan yana kullandım

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

bende arsenal ve tottenham ama ileride alt ligi kluplerinden birini almayı düşünüyorum.pilot klübü iyi olan bir takımdan

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bende arsenal ve tottenham ama ileride alt ligi kluplerinden birini almayı düşünüyorum.pilot klübü iyi olan bir takımdan
    Bakalım eve gidip oynayacam ne gibi sürprizler çıkacak karşıma.Feeder Club 1 tane var bi kaç tane daha feeder club anlaşması yaptırtmam lazım.Biraz da iyi doktor ve koç lazım.Çok çalışmam lazım daha

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

ahhh keşke bende oynasam ama işte okul.bayramı 4 gözle bekliyorum

güsel helal sana canım.....

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Default Fla$ fla$ fla$

Aston Villa firtinasi tam gaz devam ediyor.Once Manu 'yu kendi sahamda 1-0 yendim.
    Ardindan Blackburn ile berabere kaldim ancak Lig Kupasi 1. macinda kendi sahamda 0-0 berabere kaldigim Liverpool'u deplasmanda normal suresi 0-0 berabere biten mactan penaltilarla 4-2'lik ustunluk saglayarak kupada finale cikmayi basardim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

tmmda Zoru başarmak 1. Likmi düşünüon? BEn West hamLa 8-9 hafta 1 .ciydim uefayi önemseyip Ligi 7. bitirdim , uefada fiNALde penaLtiLArLa 2-2 sonucunda benficaya yeniLdim.yari finaLde depLasmanda inter e 4 tane çaktim
    cardenas transferin güzeL.
    Chris brunt ve Greg haLford tavsiem . fiytatLari 1,8 ve 1,5 miLyon doLar.
    Liqinde başariLar ama anca 4. oLurusn en fazLa..
    saygiLar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sana lıgte basarılar...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by C.R.7 View Post
    tmmda Zoru başarmak 1. Likmi düşünüon? BEn West hamLa 8-9 hafta 1 .ciydim uefayi önemseyip Ligi 7. bitirdim , uefada fiNALde penaLtiLArLa 2-2 sonucunda benficaya yeniLdim.yari finaLde depLasmanda inter e 4 tane çaktim
    cardenas transferin güzeL.
    Chris brunt ve Greg haLford tavsiem . fiytatLari 1,8 ve 1,5 miLyon doLar.
    Liqinde başariLar ama anca 4. oLurusn en fazLa..
    saygiLar.
    1ncilik suan sadece ruya olabilir benim icin hedefim ilk 4 'de bitirebilmek.CL tecrubesi edinmek olacak.Suan fena da gitmiyo ligin bitmesine epey var su an 5.siradayim ama averajla.Bakalim neler olacak

Quote Originally Posted by GodFather_™ View Post
    sana lıgte basarılar...

Tesekkurler sansim yardim ediyo bu sene epeyce yenilgi aldim ama ust siradaki takimlarda epeyce beraberlik aldi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

guzel gidiyomus kariyerin. bizimle paylastigin icin tesekkurler basarilarinin devamini dilerim...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Dün akşam üst üste Arsenal, Liverpool ve ManU ile maç yaptım.Oyuncularım başabaş oynamalarına rağmen Arsenal ve ManU maçlarını kaybetti.Liverpool'u yendim ama 5-2 lik ManU yenilgisi tüm moralimin içine etti. Acil bir kaleci ve forvet almam gerekiyor ama bu sene artık böyle idare edicez.Lig kupasını finalde Blackburn'u 5-1 yenerek 10 sene kadar sonra aldım ama FA Cup'ta Portsmouth 'a yenilerek kupadan elendim.Kulüpten transfer bütçesi istedim.Bana yok öyle şey işine bak dediler bende madem öyle ya bütçe verirsiniz ya istifa ederim diye ultimatom verdim yönetime, kovulmayı beklerken taraftarın ayaklandığını öğrendim ve yönetim de benim ve taraftarlarımın baskısına dayanamayarak 11M € transfer bütçesi verdi.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by FM_Mania View Post
    Dün akşam üst üste Arsenal, Liverpool ve ManU ile maç yaptım.Oyuncularım başabaş oynamalarına rağmen Arsenal ve ManU maçlarını kaybetti.Liverpool'u yendim ama 5-2 lik ManU yenilgisi tüm moralimin içine etti. Acil bir kaleci ve forvet almam gerekiyor ama bu sene artık böyle idare edicez.Lig kupasını finalde Blackburn'u 5-1 yenerek 10 sene kadar sonra aldım ama FA Cup'ta Portsmouth 'a yenilerek kupadan elendim.Kulüpten transfer bütçesi istedim.Bana yok öyle şey işine bak dediler bende madem öyle ya bütçe verirsiniz ya istifa ederim diye ultimatom verdim yönetime, kovulmayı beklerken taraftarın ayaklandığını öğrendim ve yönetim de benim ve taraftarlarımın baskısına dayanamayarak 11M € transfer bütçesi verdi.
    Iste fotograflar

FA CUP yenilgim

Lig Kupasi finali

Ultimatom sonrasi taraftarin bana destek cikmasi

ve
    Butce onayi

Sene sonu geldi son 3 hafta kaldi sezonun tamamlanmasina.Cok kritik bir yenilgi aldim Son 3 haftaya girerken puan durumu boyle.

Bakalim neler olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Default Tarih 5 Mayis 2006

Yer;
    Villa Park, Birmingham

Aston Villa sahasindaki son maci Chelsea ile yaparak taraftarina veda ediyor.Tribunlerdeki 42576 taraftar cildirmis gibi takimlarini destekliyordu.Sahaya cikan ilk 11 taraftarin beklentisini karsilar nitelikteydi. Hakem para atisini yaparak top ve kale secimini yaptirdi.Para atisi sonunda kale secimini Aston Villa yapti ve oyuna da Chelsea basladi.Maca hizli baslayan Aston Villa 4.ncu dakikada Petrov'un ayaginda mukemmel bir gol buldu ancak hakem Phil Down anlamsiz bir bicimde offside dudugu calarak golu iptal etti.

Tribunler bu dudukten sonra kelimenin tam anlamiyla yikiliyordu.Aston Villa daha da hirslanarak atak ustune atak yapiyordu.Macin 26.nci dakikasinda Sherman Cardenas takimini 1-0 one gecirirken taraftari rahatlatiyordu.Bundan sonra mac karsilikli ataklarla gecerken macta baska gol olmuyor ve Aston Villa bir kez daha Chelsea'yi devirmeyi basariyordu.

Mesaj Yetkileri