ya arkadaşlar editörde nerden yapıoduk bu sugar daddy olayını bi yardım etseniz ii olur=)
ya arkadaşlar editörde nerden yapıoduk bu sugar daddy olayını bi yardım etseniz ii olur=)
editöden takım ayarlarına gir orda bütçe falan olması lazım orda yazar sugar dady die oraya bi tick koy tmm dır
eyw arkadaşım=)
rica ederim![]()
ne işe yarar sugar daddy
abramoviç misali sana sürekli ve bol miktarda transfer bütçesi verir
editöre girmenize gerek yok arkadaşlar....oyunun klasörünü açtığınızda ( C:/program files/sports interactive/fm 2006/data) orada "init" isimli bir config dosyası göreceksiniz..bu dosyayı sağ tuş tıklayıp birlikte aç seçeneğini seçiyoruz ve notepad yardımıyla açıyoruz....orada "sugar daddy""chelsea" diye bir şey görürsünüz...siz de artık buraya kendi takımınızın ismini yazarak başkanınızı zengin yapabilirsiniz....Örnek: "sugar daddy""galatasaray" "sugar daddy""fenerbahçe" vs.. vs...
Şu init dosyasına sugar daddy yanına ath.madrid i nasıl yazmalıyım?
Originally Posted by achilleus89
oyuna gir atletico madrid'e tıkla yukarıda ne yazıyosa aynen yaz
saol bi deneyeyim
arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış ama şuna dikkat edin oyunun yapısını bozmamak için o dosyadaki chelsea yi silmeyin kopyala yapıştır yapıp ikinci bölüme takımınızı girin
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
böyle bir dosya yok kardeşim yok bende nasıl bulacam init adlı dosya yok biligisayarda
ya ben takımın finansını yükseltiyorum yeni oyun kuruyorum takım iflas ediyo![]()
anlamadım bişey
turkcell super lig'deki ufak takımlara da sugar daddy koyun oyun çok daha zevkli oluyo ufak takımlar da iyi adamlar alabiliyo, bnm ark.ın oyununda gençlerbirliği milan baros'u aldı mesela.![]()
SÜper BİŞeymİŞ Ya
Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır
arkadaşlar bu hilenin işe yarayıp yaramadığını nasıl anlarız çünkü benim bütçem çooookkeditörle tabii ama bu hileyide denemek istiyom
![]()
Ben bu sugar daddy yi yaptım gs'ye bişe olmadı. Yine aynı tas aynı hamam ?
bence hiç sugar daddy falan uğraşmayın turksportal.net'ten fm editörünü indirin o programla takımın bütçesini , oyuncunun özelliklerini , moralini , yaşını.... değiştirebilirsiniz.hemde bu sugar daddyi yapınca oyunu baştan kurmak lazım...
yine de en iyisi orjinali
Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır
ewt abi ya olmuyo ben fb yazdım yine 20 milyon € civarında veriyo ben yapmak istiyorum ama olmuyo bi daha solyin ya
ewy sağolun tşk