Beyler takımımız için antreman lazım olursa burda konusalım paylasalım.
Birbirimizin Antremanını burda ss lerler yayınlayalım
Beyler takımımız için antreman lazım olursa burda konusalım paylasalım.
Birbirimizin Antremanını burda ss lerler yayınlayalım
ya ben bi antreman programı yaptım.sizlerle paylaşmak istiyorum.biraz kapsamlı oldu yanlız(gk,dc,wbrl,dm,mc,amc,fc) antremanları var.taktiğimde amrl olmadığı için daha onu yapmadım.ama yapıp deneyebilirim.
ya ben bi antreman programı yaptım.sizlerle paylaşmak istiyorum.biraz kapsamlı oldu yanlız(gk,dc,wbrl,dm,mc,amc,fc) antremanları var.taktiğimde amrl olmadığı için daha onu yapmadım.ama yapıp deneyebilirim.
arkadasım lınk yok nerden ındırcez bız
istiyorum dedim zaten pylaşyorum demedim.birkaç gün içinde olabilir ancak
arkadaslar burda serhat antraman programini kullanin
Konu sabitlenmiştir.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
takiminiza kesinlikle cok agir antreman yaptirmayin bunun icin her antreman programini kullanmayin
Serhat antreman programi super onu kullanin
burada konusuldugunu yeni gordum ben genc takimim icin antraman programi ariyorum
valla kardes genc falan bosver serhat antreman kullan
as takim icin oluyo da genc takim icin kullanilmiyo
genc takimicin kendin yapmaya calis kafanda tasarla yap
bn antreman ayarlamayi hic bilmiom. sadece ordaki secenekelerden medium un brz ustune getiriom ibreyi ama o da sabitlenmio. antreamn nasi yaptirilir en basitinden anlatirmsnz. oyuncular geliseceine gerilelemeye basladi.
kardes new gır ordan kendıne guzel bır antreman programı yap
sonra hazır antreman programı var serhat antreman ındır o guzel ben kullandım
saolasın..serhat antremanı bnde indirdim..ilk hafta itibariyle fena deil
Emurafu nedir bu serhat antreman aşkı her postta serhat antremanı indir yazıo eheh bakalım bi indirelim kendi antremanımı kullanıoyrum ama pek memnum değilim =)
hileli antreman progmi lazim. elinde olan varsa atabilirmi buraya
buda inanılmaz faydalı kardeş bu arada fm 2007 de hileli antreman cıkamıcaktı sanırım öyle bişiler okumuştum ama bunu indir Mükemmel gerçekten
Sence hangisi daha iyi?
kardes daha kullanmadim ama aralarinda farklilik var galiba
mesela sekopej antreman fazla oyun gelistirmiyor sanirim sadece oyuncu sakatlanmasini azaltiyor serhat antreman ise super gelistiriyor kara sizin
Evet Serhatınki süper geliştiriyor ama cok sakatlık oluyor ya
arkadaşlar bu serhat anternman programını nasıl indiriyosunuz. bana açıklarmısınız
bende indirdim ama anlayamadım nasıl yapacağımızı import diyorum orada kaleci ortasaha defans falan cıkıyo sonra neler yapacaz
sonra (defans, kaleci, forvet,ortasahanın) teker teker üzerine gelip select yapacaksınız.
serhat ant. programında çok sakatlık oluyo gökhan güleç 4 ay sakattı bi geldi oynadıı ilk maçta gene sakatlandı 1.5 ay daha yok dier oyuncularımdada aynı problem var
beyler oftasspor la basladim su an takimin yas ortalamasi 21 ve alt yapida gelismeye acik gencler war elinde youth traniningi olan warsa yayinlayabilirmi simdiden saolun
serhat antremanını nereden indirecegiz ana sayfadan mı:P
valla biri bi acıklasın ya nerden indiricez,nereye atıcaz,nasıl kurucaz bulamadım da nerde oldugunu ki bulsamda yapamıyorum diğerlerini yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.