Son cirpinmalar gibi gorunuyor bunlar.
Serdar Atalay’ın bu açıklamaları burunları kaf dağında gezen Galatasaraylılara biraz olsun hadlerini bildirmiş.
Galatasaray kulubu ne zaman yapilacak stadyum'un kiralik olmayacagini iddia etti? Ne zaman boyle bir aciklama yapti? Sokaktaki az bilgili taraftar'a bu etki yapmis olabilir ama yapilan aciklamalari dikkatlice dinleyebilen/okyuyabilen kisiler icin Serdar beyin yaptigi aciklamalar hic de yeni bir bilgi degil.. Ama belli ki bu haberin geldigi site icin yeni bilgi ki boyle bir yazi yazma ihtiyaci duyulmus.
Madem tapu GSGM’nin, madem Galatasaray orada sadece kiracı, madem bu işin gayesi sadece Türkiye ve İstanbul’a modern bir stat kazandırmak, o zaman bu tesiste bütün İstanbul kulüplerinin hakkı vardır. Neden sadece Galatasaray?
Sukru Saracoglu stadi'da GSGM'ye aittir. Tapusu GSGM'ye aittir. O zaman neden Istanbul'un asya yakasindaki kulupler Sukru Saracoglu'nu kullanamiyor? Neden sadece Galatasaray degil sorulmasi gereken soru. Esas soru taraftar sayisi en iyi ihtimalle 1-2 bini gecmeyen/gecmeyecek takimlarin Super Ligde futbol oynanmasi icin tasarlanmis bir sahayi kullanip, cimi bozmasi kimin yararina olur? Dunyanin genelinde statlar devlet tarafindan yapilip, spor kuluplerine tahsis edilir. Devlet'in bu ise el atmasinin nedeni, o sehrin veya o ulke'nin yasayanlarinin para harcayabilecegi bir hobi, morallerini yuksek seviyede tutacak bir egelence yaratmaktir. Roma imparatorlugunda gladyatorlerin birbirleri ile olumune kapistigi Coliseum da bu nedenle Roma Imparatoru Vespasiano tarafindan 72 yilinda insaa edilmistir.
Sukru Saracoglu stadi yenilenirken Fenerbahce sponsorlar tarafindan yapilan bagislar sayesinde bunu basardi. Devlete ya gitmedi, ya gitmeyi tercih etmedi ya da gidip begenmedigi bir cevabi aldi (yapariz ama mevcut arazi geri verilir ve yeni stat ancak sehir disinda olur gibi mesela). Bunun ustune kendi imkanlari ile yapti. Ve cok da basarili oldu bu konuda. Ancak bu stadin tapusunun GSGM'ye ait oldugunu degistirmez. O zaman Kartal'in maclari Saracogluna..Yok daha neler.. Bu tip bir uygulama yapilirsa ilk ben karsi cikarim. Neden sahanin rezil olmasina izin veriliyor ve seyirci olarak benim seyir zevkimi rezil ediyorlar diye sorgularim.
Bu kuluplerin eksigi tabii ki var Galatasaray'dan. Kartal'in Sukru Saracoglu stadinda oynamasi ne kadar anlamsiz bir sey ise, bu kuluplerin de surekli olarak maclarini UEFA kupasi finali oynanmasi ve Avrupa Sampiyonasi'na ev sahipliginin alinmasi amaciyla insaa edilen bir yapida oynamasi anlamsizdir. Olimpiyat stadi'na bir suru para dokulurken acaba neden bu haberin kaynaklandigi maglum site bir durus yapamadi/yapmadi?İstanbulspor yıllarca hiç olmazsa derbi maçlarını büyük statlarda oynamak istedi başaramadı, Bakırköyspor birinci ligde olduğu dönemler maçlarını Şenlikköy Stadı’nda oynadı. Bir çok İstanbul kulübü maçlarını derme çatma statlarda oynuyor. Bu kulüplerin ve ****.comspor’un Galatasaray’dan eksiği ya da farkı nedir ki, ayrı ve üvey evlat muamelesi görüyorlar.
Serdar Bey'in aciklamalarina ek olarak eklenen yorumlardan etkilenerek, "cevher buldum, iste Galatasaray'i boyle alt ederiz" dusuncesine kapilan/kapilacak arkadaslar icin bir tavsiye. Dinlersiniz, dinlemezsiniz karar sizin. Oturun okuyun, ogrenin ve ondan sonra yorum yapin.
Bu memlekette gereginden fazla, bilip bilmeden kuru gurultu cikartan ve bu nedenle kendisini bir sey basarmis sanan insan var. O tip insanlar sizin sevdiginiz seylerin aleyhinde yalan yanlis konustugunda ne kadar sinirlendiginizi bir dusunun ve agizinizdan bir laf cikmadan once "ben de boyle davraniyormuyum acaba" diye bir dusunun. Agizdan dolma bilgilerle hic bir sey savunamazsiniz cunku sizden daha iyi bilen veya agizi sizden daha iyi laf yapan birisi cikar hep karsiniza. Cok iyi bildiginiz bir konuda taviz vermezseniz saygiyla karsilarim, baskasindan duydugunu bir baskasina satmaya kalkarsaniz hep baskalarinin piyonu olmaya mahkum kalirsiniz...
Neyse ben cok yazdim yine![]()

Yok daha neler.. Bu tip bir uygulama yapilirsa ilk ben karsi cikarim. Neden sahanin rezil olmasina izin veriliyor ve seyirci olarak benim seyir zevkimi rezil ediyorlar diye sorgularim.
Alıntılı Yanıtla