nereye yazacagiz bunu
nereye yazacagiz bunu
Bencede oyun içinde bi özellik olsa kredi fln alsak oyuncu satın almak için fln
ne hilesi yaw bu para kredi yani borc geri oduon hile diip duruonuz klubun zor zamaninda yapion durum duzelince oduon hile nedir onu ogrenin once her komuta hile dionuz
bence de hile ile alakası yok bir takım güvencesi olan bir takım bankadan kredi çekemez mi aynı hesap işte
Bunu nereye yazıcaz gibi soruları sormadan önce Coşkun Abinin bu konuya en son Kasım 2006 da cevap yazdığını göz önünde bulunduralım...Kendisi zaten hatırlamıyor...
2006 yıLının konusu ama 2008 Rehberinde.Ben anLamdım bu ne tam oLarak?
Bankadan Kredimi çekiLiyor ve Fm2008 de oLuyor mu ?
Gerekli gereksiz cevap verilmemesi adına kilitliyorum şimdi konunun muhattabı gelince cevapları alırsınız.
nasıl yazcaz nereye yazcaz biraz açık olurmusun arkadaşım
bu kadarda olmaz ne bu, komutu yazın nereye yazıcagız buraya mı yazcam bak yazıyorum olmazsa küserim bak
"CLUB_DEBT" "5000000" "Galatasaray" "7" "Bank"
Hoca bu ne biçim konu ya hiç bişi anlamadım biraz daha açarmısın
boşvern siz ya oynunuza bakın na***aanız banka kredisini sonra öde öde dur işin yoksa
coşkun abi bişey anlamadım nereye yazacaz onu
Krediye ne gerek var, add manager'den girin Chelsea'ye, Chelsea'den kendi takiminiza transfer teklifi yapin. Bu kadar basit.
Ama yinede hilesiz oynamanizi tercih ederim, oyundan zevk almak istiyorsaniz.
Bu komut banka'dan alinmis olan ve takim'in nakit hanesinde bulunan paralarin kredi ile edinildigini belirtir.
Yani bunu yaparak nakit miktariniz yukslmez, tam tersine bu borcu odemek icin giderleriniz artar.
arkadaşlar hilelerle oyun kazanmak istiyorsanız daha basit yolları var mesela kalitesiz bir oyuncunuzu add manager yaparak avrupanın zengin kulüplerine yüksek miktarlarla satabilirsiniz. bence en kolayı bu ama bana kalırsa hilesiz bi oyun daha gerçekçi oluyo belki yamalarda sponsorluk olayına el atarlar fena da olmaz hani
bak bak yapanlar işin cinliğini nasıda biliyo.. en iyisi yapmamak..bunlara gerenk yok
arkadaşlar bu hile deil ki sadece kredi yani sonradan ödüyosun bunu ödemek zorundasın bence güzel olur ama bunu böyle kodlarla deil oyunun kendi içinde olmasını isterim
fm modifier dan paranızı beş milyon dolar artırın. onu harcayın. paranız olursa yine fm modifier a girip beş milyon dolar aşağı çekin. ben fm 2007 de hiç hile yapmadım
bundan sonra da yapmam ama bu yol aşırı bir hile sayılmaz. isteyen deneyebilir
hile sevip yüksek bütçeyle oynamak istiosanız data editör'den 1.5 milyar dolar bütçe yapabilirsiniz ama ne zevki çıkacak ki oyunun o zaman...
Burada hile kelimesini kullanmak pek dogru degil bence. Herkez o kelime'ye takilip kaliyor ve kendine bir avantaj saladigini dusunuyor.
Bu tip komutlar oyunu istege gore uyarlamak icin vardir ve hile amacli veya oyunu daha gercekci yapmak amacli olarak kullanilmasi kullanici'nin takdirine kalmistir.
Burada guzel bir bilgilendirme yapilmis, tesekkur etmek yerine hile yapmam, hile yapmayiniz gibi mesajlar yazmak bu nedenle pek dogru degil.
Isteyen hile yapar istemeyen yapmaz, bu oyunu nasil oynayacaginiz kendinize kalmis.
hıc bır zaman hıleye gerek yok
kesinlikle hile suan banka galatasarayın istediği parayı verir mi ???
yaw bu hilesiz oynayanlar neden bu hileye bu kadar tepki gösteriyorlar anlamam. bu da müzik gibi evrensel bişey bir oyunu oynarken o oyunu oynayan herkes aynı tadı ve hissi almaz. adam hileli daha mutlu oluyodurr neden heveslerini kırıyosunuz??
bnce güzel bi özellik ama oyunun içinde olsa çok daha mantıklı olabilir
Hile bankadan paund almak ve geri ödemek gelir vergisiyle altından kalkınılmaz oluyor.!
bence bu özellik kredi özelliği yani oyunda yer almalı hile kelimeside yanlış olmuş krediyi oyunda bize sağlamıyorlar ama biz kodlarla yapabiliyoruz sonuç olarakta bunu geri ödüyoruz...yine de canını dişine takarak biryerlere gelmek en zevklisi..ama hile yapmak isteyenler içinde data editör gibisi yok şahsen ben zamanında çok kullandım ve şimdi temiz namuslu bir oyun sürdürüyorum acayipte zevkli oluyor şaka bir yana teşekkürler