Quote Originally Posted by merciless View Post
kardeş eline koluna sağlıkta sen bunları yorulmadan sıkılmadan nası yaptın meraaak ettim
açıkcası taktiği yapmak çok uzun bir zamanımı aldı bunları yazmak sa daha kısaydı. Takıma başarılı olabilecegi bir taktiği uygulamak gercekten zor olabiliyor ve bir çok kişide işe yaramadığıda oluyor ancak ben bu taktiği değişik liglerde değişik takımlarla da denedim esas bu çok uzun sürmüştü ancak işinize yaradıysa buna değer dogrusu

Quote Originally Posted by Baris Ucar View Post
Takım BJK...
Kadro şudur: Runje, H. Altintop, Toraman, Zan, Kleber, Celsinho, Daniel Cimen, Ricardinho, Mehmet Topuz, Nobre, Anderson.
Sorun su ki Defansın arkasına cok Adam kacıyo Runje zaten kova adamı göndermek icin herseyi yaptım adam gitmiyo
Arkadasım oncelikle sorun besiktaşın kadrosu bence; şöyleki bu taktik gerçekten çok riskli bir taktik olabilir özellikle defansın ortasında oynattıgın Toraman ve Zan varken, dahası tüm oyuncularının yerlerini bilmiyorum ama DMC de oynattıgın oyuncun da ekstra bi adam olmalı sanırım sende böyle bir sorunda var.
Kalecini zaten saymıyorum:Runje gercekten cok kotu! Ama
1-Ona Topu oyuna yavas ve uzun vuruslarla topu oyuna sokmasını belirt.
2-Ayrıca creative freedom ını minumum a getir.
3-DMC de oynayan oyuncunun mantelitesinida Defansın göbeginde oynayanlara çok yaklaştır iyice defansif oynasın ve uzun top kullanmasını, ayagında top tutmamsını ve creative freedom (yaratıcılık) ını minimum a indir.
4-takım temposunu düsür. Ortadaki adamlarada direk paslarla oynamalarını söyle.
5-defans oyuncuların için atak varyasyonlu antremanlar hazırla

sanırım sorun kalmaz. Genede olmuyor dersen Real Madrid Taktigini denemeni Tavsiye ederim.