Bir kere beyler haklısınız cok kotu oynadık ve kotu bir sonuc aldık ama kimse trabzona rezil diyemez ben nasıl baska takımlara saygı duyuyorsam sizde saygı duyun ve haddiniz asmayın tamammı ozellikle emirduman bide totti haklı senol hocada hata cok niye elleri cıkartıp tayfunu aldın oyunun basında yattara ben atılmnak istiyorum derdi resmen niye almadın ve simko ile huseyin dokuldu oyunu okuyamadı senol hoca onların yerine i.ege ve ademi alması gerekirdi cok buyuk hatalar yaptı ama ha fark etmez biz onlkardan kat kat ustunuz burdada 3-4 gibi farklı bir skor la turu geceriz ben buna can-ı gonulden inanıyorum insallah Allah yardımcımız olur ve rum lara hadlerini bidiririz ben takımımdan eminim tum turk kuluplerinden emein oldugum gibi ama lutfen sakın ama sakın benim yani tabzon takımına rezil demeyin haddinizi bilin kusura bakmayın belki fazla kaba oldu ama ben hep saygılı oldum baska takımlara sizde saygılı olun lutfen ne olursa olsun biz orda 5-0 da yenilseydik burda gene turu geceriz