hmm yok abi sadece nickinle hitap ediyim dedim bi dahakine baran derim tamam![]()
hmm yok abi sadece nickinle hitap ediyim dedim bi dahakine baran derim tamam![]()
Derek Fisher eskiden Lakers ta oynardı.Fitch i bilmiyorum arkadaşın sallamış![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Merhaba dershane sınavından çıktık ve berbat geçti büyük ihtimalle barajı bile geçemiyeceğim.![]()
arkadaşlar inş yeni bir çalışmayla karşınızda olacağım yapım aşamasındayım hala...
So what?
Saike
Bak şimdi çalışma dediniz ne güzel çalışmadan suruyordum şimdi bi çalışma yapasaım geldi
Sen çalış, okul önemli değil de deme ortaöğretim başarı puanının çok önemli olduğunu sınav sonucu geldiğinde daha da iyi anlayacaksın. Bi şekilde karne notlarını da yüksek tutmaya bak...
"YÜCE ATATÜRK"
merhaba arkadaslar,nasilsiniz
selam cafe halkı
[SIGPIC][/SIGPIC]
selam kafe halkı merheba nasılsınız inşallah![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
bende iyiyim inşallah![]()
çalışma falan denmiş yukarda benimde face pack yapasım geldi ama turksportal bize yapacak bişe bırakmadıcanım sıkılıyo benim ya
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Evet ya ben de bir şeyler yapmak istiyordum fakat TSI her şeyi yaptı sağolsun.Bu arada sen ne çalışması yapıyorsun ki Serkan?
Yeni avatarım nasıl arkadaşlar?![]()
selam cafeciler
selam arkadaslar,cafeye bakiyorum bakiyorum bakiyorum kimse yok.ne ayak![]()
slm cafe'ciler
merhaba arkadaşlar nabersiniz
So what?
Saike
arjen e yuh yani benim şeyi kopyala yapıştır yapmışsın (avatarının aldındaki konum yerini)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved