arkadslar sizinde oyun da olsa duygu bagi kurdugunuz ben bunu satmam dediginiz oyuncu var mi? ben soleyim hemen. Tuncay Torres ve Gerrard
arkadslar sizinde oyun da olsa duygu bagi kurdugunuz ben bunu satmam dediginiz oyuncu var mi? ben soleyim hemen. Tuncay Torres ve Gerrard
benim yok formsuz olursa satarım yaşlanırsada satarım
bende öyle klumbde para yoksa satarız ya
ronaldinho messi eto'o ve puyol bu 4 oyuncumu haytta satmam
maicosuel satılmaz 20 yaşındaki brezilyalı yıldız takım bile satmana çk kızıyor
Lennon satilmaz
ballack ve daniel carvalho
Cavenaghi'yi hayatta satmam
torresin üstüne adriano ve zlatanı verseler de satmam![]()
pazzini ve aduyu kesinlikle satmam...
formsuz olan her oyuncuyu satarım abi benim takımımdaki adam oynucak bedawa ekmek yok![]()
ben oyuncu satmam zaten kolay kolay ama gitmek isteyen olursa kim olursa olsun yolu acik olsun derim...
Herkesin bir fiyatı vardır. İyi teklif gelirse satarım. Yerine baskasını alırım onları da satarım :P.
çok satıcı adamlarmışsınız bee![]()
bende sevdigim,adını begendigim, genç ve gelecek vaad eden oyuncularımı satmam,satacaksam da cok para isterim kabul ederlerse anca..
sultan cemi kesinlikle satmam![]()
ben herkesi satarim. en iyi topcumu satmakla baslarim hatta.
Ben bunu satmam dedim oyuncum olmadı hiç, uygun para teklif edilen her oyuncuyu satarım, her zaman her oyuncunun yedeği olarak gelecek vaad eden bir genç bulundurduğum için sıra ona gelir. Böylelikle oyun içinde bir hareketlilik olur sıklmayı önler. Yoksa süper bir kadro kurup hep şampiyon olmakta sıkıyor bir yerden sonra.
Benim ben bu oyuncuyu almam dediğim olur sadece. Fiyatı 5 M£ üzerindeyse düşünmem gerek zaten bu paraya ulaşmam 3-5 yılımı alıyor onuda bir oyuncuya yatırmam. Sonra çok para olsada yinede vereyim parayı en iyisini alayım demiorum çünkü oyun sıkıyor bir süre sonra.
walla ben satarim cunku canaydin baba para wermiyor.mecbur satacam baska care yok
ßabam Gelse ,iişime yaramazsa naş.![]()
Kendimi satarım Messi'yi satmam.
Ayrıca kulüp zor durumda felansa Messi'yi satmaya kalkışılarlarsa mesala bende istifa ederim gideceğim takıma Messi'yi alırım.
pazzini yi alirim bidahada servet verseler satmam
Bu nasıl bir duygusal bağdır?
Takımı bir oyuncu üzerine kurmak falan? Garip...
iyi para verilerse...
kulubu bile satarim![]()
parayı veren düdüğü çalar.
walla hiç bunu satim onu satim bu takımda kalsın demem oynatmadım adamı B takıma atarım talibi çıkarsa satarım çıkmassa emekli olana kadar orda sürünür![]()
ben içlerinden en sevdiğim istikrarlı futbolcuyu emekli olana kadar tutarım ama sadece bi kişi gerisine iyi bir teklif gelirse satarım