1 ile 30 arası toplam 178 sonuç

Konu: Tactical Theorems and Frameworks '07

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    ya bak burda ilk önce attığım mesajları adam gibi oku, üşenme.. saygısızlık yapma, oku bi kere de sonra yorum yap.. Allah Allah, asıl şimdi sen ing. bildiini göstermeye çalışıyorsun, ben yazmışım; töbe töbe..
    adam gibi oku deseydin okurduk,ama artik okumam,ayrica madem tercume edemiyosun,o zaman acma konuyu, ne oldugunu anlamadigin seyleri ogrenmek icin olusturdugun merak duygunu tercume ederek biz mi bastiracaz? allah allah yaa. onune gelen topic acar oldu, bu siteninde cilki cikti.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by spawn_21 View Post
    adam gibi oku deseydin okurduk,ama artik okumam,ayrica madem tercume edemiyosun,o zaman acma konuyu, ne oldugunu anlamadigin seyleri ogrenmek icin olusturdugun merak duygunu tercume ederek biz mi bastiracaz? allah allah yaa. onune gelen topic acar oldu, bu siteninde cilki cikti.
    bak dostum, ilk önce mesajlarımı oku sonra yorum yap. sen kimsin ki mesajı falan okumadan bana büyüklük taslıyosun.. hala gaipten yorum yapıyosun farkında mısın? ama bi mesajlarımı okusan böyle saçma şeylere gerek kalmaz ama işte ..

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    bak dostum, ilk önce mesajlarımı oku sonra yorum yap. sen kimsin ki mesajı falan okumadan bana büyüklük taslıyosun.. hala gaipten yorum yapıyosun farkında mısın? ama bi mesajlarımı okusan böyle saçma şeylere gerek kalmaz ama işte ..
    Bırak kardeşim ya keko bi okusa anlıcakta..
    Adam bizi bilgilendirmeye çalışıo kekonun teki laf atıo allhm yarabbim ya

bir sürü boş muhabbet çeviren yok

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by sefaburan View Post
    bir sürü boş muhabbet çeviren yok
    hadi sen çevir o zaman.. madem boş muhabbet yapıyoruz..

Mesaj Yetkileri