1 ile 30 arası toplam 222 sonuç

Konu: Türkçe'nin Oyunda Olmamasının Nedeni?

Hybrid View

Quote Originally Posted by BaD BoY View Post
    sen hiç hayatında orjinal oyun aldın mı ??? kesinlikle almamısın
    Bi tek cs:cz nin orjinalini aldım onuda kurmadım sadece acc açmak için almıştım korsan da almıyorum download gibi bir imkanım olduğu sürece oyunda almayı düşünmüyorum.

Quote Originally Posted by toxali View Post
    Bi tek cs:cz nin orjinalini aldım onuda kurmadım sadece acc açmak için almıştım korsan da almıyorum download gibi bir imkanım olduğu sürece oyunda almayı düşünmüyorum.
    İnternetten oyun indirmek de korsandır.

Herkes gerekli gereksiz birsürü oyun alıyo. O kadar oyunun hepsini birden oynayamazsınki. Birkaç tane adam gibi oynayacağın oyun al.

Herkesin orjinal oyun almaya parası yokki. Eğer orjinal oyun daha ucuz olsaydı herkes orjinal alırıdı. Adamlar sürümden kazanırlardı bence.

Ayrıca oyunun orjinalinde Türkçe olmamasının bize kıllıklarından olduğunu hiç sanmıyom. Orjinelinde hem Türkçe olsa hemde ucuz olsa sürümden acayip kazanırlar.

Quote Originally Posted by ahyay View Post
    İnternetten oyun indirmek de korsandır.

Herkes gerekli gereksiz birsürü oyun alıyo. O kadar oyunun hepsini birden oynayamazsınki. Birkaç tane adam gibi oynayacağın oyun al.

Herkesin orjinal oyun almaya parası yokki. Eğer orjinal oyun daha ucuz olsaydı herkes orjinal alırıdı. Adamlar sürümden kazanırlardı bence.

Ayrıca oyunun orjinalinde Türkçe olmamasının bize kıllıklarından olduğunu hiç sanmıyom. Orjinelinde hem Türkçe olsa hemde ucuz olsa sürümden acayip kazanırlar.
    Sözlerine katılıyorum arkadaşım.Ama bu benim fikrim sonuçta benim oynadığım tarz oyunlar belli ve fazla sayılmaz bunlarıda download ediyorum bi yolunu bulup.Böle bir şansım varsa ve bu engelenemiyorsa devam ederim yani .Ha şunu da belirtiyim fm nin türkçe orjinali çıksa cidden alırım arşivlik olacak tarz da bir oyun çünkü.Türkçe yapmıyolar diye siyaset sokmak da saçma bence.

Mesaj Yetkileri