Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç'ın Sonucu Ne Olur?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • F.Bahçe Kazanır.

28 43.08%
  • Berabere

11 16.92%
  • Beşiktaş Kazanır

26 40.00%
1 ile 30 arası toplam 271 sonuç

Konu: Haftanın Derbisi: Fenerbahçe SK - Beşiktaş JK.

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by comandante View Post
    benim işime gelmedi idda yattı...

ulumemo ofsayt pozisyonunda yanıldığımı söyledim...ama bi delikanlı fenerli çıkıp da luganonun ibrahime yaptğı pozisyon hakkında bişi demedi...bence tümer ve lugano 90 dakkayı tamamlayamazdı..
    maçlarda genelde böle durumlar olur lugano orda ayağını sert vurmadı zaten bunlar rakibi biraz sindirmek için yapılır bu sadec görünendi kimbilir saha içinde daha neler oldu buna benzer biz görmedik

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    maçlarda genelde böle durumlar olur lugano orda ayağını sert vurmadı zaten bunlar rakibi biraz sindirmek için yapılır bu sadec görünendi kimbilir saha içinde daha neler oldu buna benzer biz görmedik
    abi eminim ki bunu nobre alexe yapsaydı böyle konuşmazdın...seti yavaşı mı var abi krampon ya bu altı çivi...çelik...omzuna girdi adamın ya.sinirlendirmek için yapacaksan çek it cimcikle ısır pandik at ama bu bende tehlikeli...ve kartlıktı...ayrıca hakem gerçekten rezaletti...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

merak etme alex'ede yapıldı zaten i.toraman bi atağa çıkarken çelme,tekme karışımı birşey yaptı alex'e diğer taraftada diğer oyuncumuz düşürdüler neyse daha fazla tartışmayalım bence bana göre fernbahçede en büyük sorun orta sahadır
    alex=bazı insanlar beğenebilir ama ben hiç beğenmiyorum koşmasada yeter deniyor koşmayan ortasaha olmaz bi kere onun mevkisinde ondan iyi adamlar bile koşuyor kaka,juninho,diego vs.
    tuncayop kontrolü sıfır koşuyor ama sürekli boşa top kapmıyor üçgenlerin içinde bir o yana bir bu yana
    tümer=sadece yaptığı ileri uzun oynamak koşayım adam geçyim ondada yok
    ve son olarak forvetimiz appiah=ya bi adam bu kadarmı gol için oynar onun yüzünden kaç top kaybı yaşadık ayrıca defansada hiç dönmüyo belli bi yere kadar geliyo ceza yayına kadar

Mesaj Yetkileri