Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç'ın Sonucu Ne Olur?
- Voters
- 65. You may not vote on this poll
-
F.Bahçe Kazanır.
-
Berabere
-
Beşiktaş Kazanır
-
İki takımda maça inançlı istekli başladı maç hreketli başladı. Top kontrolü F.Bahçe'deydi sonra oyun durdu orta alan da geçmeye başladı ve ilk yarının son otuz dakkikası pozisyonsuz geçti.
İkinci yarı başlayınca oyunda sakatlıklar üstüste gelmesi maçta vakit kaybına oldu ve taraftarların daha da sıkılmasına neden oldu. Oyun tekrar başladığında uzun toplarla ve hızlı atak oynayan Beşiktaş sadece bir net pozisyon yakalayabildi ondada Volkan sahnedeydi.
F.Bahçe ikinci yarıda orta alanda giderken topu orada iyi kulanamaması Beşiktaşa yaradı ve F.Bahçe'de en iyi pozisyonunu Tuncay ile yakalarken bu sefer sahnede Runje vardı.
Maçın yıldızı bana göre Luganoydu Nobre'yi oynatmadı ve her atakta F.Bahçe defansında en iyi isim oldu.Ben bu maçta Deniz'in oynamasına şaşırdım ama iyi ki şaşarımışım bence sahada ki en iyi isimlerdendi.
Hakem hatalarına söylenecek bişey yok. Burada ne dersem bir taraf asıp kesecek bir taraf alkışlayacak yorum yapmaya korkuyorum ama hakem hataları için kısaca bir kaç mesaj üstte bakabilirsiniz.
Mesaj Yetkileri