Quote Originally Posted by yeniay
Bana bak metin oktay laflarına dikkat et senin gibi insanlar benim gozumde rumlardan beter ha yunan gavuru ha sizin gibi dusunenler yazık cok yazık bide volkan haklı bunların donunu bile cıkartıp her taraflarını arayıp yapmadık eziyet bırakmıycaksın misafirperverlikmiş yarim oyle misafiri onlar gorecek arama nasıl olur bide metin oktay ben galatasaray uefa kupasını aldıgı zaman havalara uctum ama sana bakıyorumda bilmem nerde dogdun acama rummusun yada yunan falan bir kan baglantın varmı o gavurlarla sevindim diyorsun yazık tuh senin gibi turke gerci turkmusun bilemem ya ama bu lafları edenlere yazık ve haddinizi bilin tamammı?
sıkıysa bana ozelden yazdıgın mesajın aynısını burayada yazda gorelim başına neler gelcegını.

herkese acık olan forumda boyle efendı mesajlar yazarken ozelden mesaj yazarken pek bi artisleşiyorsunuz.

benım ıcın galatasaraydan başkası yalan.

bu ister trabzon olsun ister fener ister besiktas hic farketmez.

ayrıca en az bende senın kadar yunanlılardan ve rumlardan nefret ederim fakat sizin bir rum takımınıza yenılmenız benı uzmez cunku ben galatasaraydan baskasıyla ılgılenmıyorum.