abi "LAN" diyor işte yaa![]()
selam arkadaşlar...
Selam![]()
...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
selam millet
kim var kim yok.burda olanlar barnak galdırsın![]()
Aleyküm selam baktım kuşluğa giremiyoruz okul yüzünden bari buralara yazalım birşeyler![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
guşlukta ne varki ben hiç uğramıyom oralara sigara falan kokuyodur![]()
Yaz tabi dick![]()
Her zaman bekleriz
![]()
benide bekler misiniz her zaman?![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Tabi tabiHerkese kapımız açık
![]()
Dershanede Say-1'den 201 puan Say-2 den 180 puan daha kötü bekliyordum ama bunada şükür...
selam olsun o zaman nasılsınız![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Ben iyiyim. Sen nasılsın Alican![]()
Beyler bugün okulda olan komik birşey anlatıyım size.
Edebi metinler dersindeyiz Necati Cumalı'dan bir oyun okuduk ondan sonra tüm eserlerinin isimleri var kitapda kızın biri okuyor "Kristof kolomb'un yumurtası"diye oyun yazmış bir tane "hocam sağ yumurtası mı sol yumurtası mı" dedim....Şaka arkadaşa dedim sadece hocaya demedim tabi
![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Valla hoca öyle bir hoca ki desem laf etmez dünyanın en cool adamı hatta bir anım vardı testi ile ilgili cafe lise'de yazmıştım ordaki hoca işte az sonra o anımı da yazıyım![]()
Selamlar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hem biz açıyoruz hem biz kapıyoruz.Kafe batışta..İyi geceler..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Açtım kapadım ve yine açıyorum.Sadece 1 mesajda,
Selamlar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yine kapadım.2'de 2![]()
coolnash die bi arkadaş anket alanının altını üstüne getirdi...2.5 sayfa ankete mesaj yazmış adam=)
S.A beyler nasilsiniz
Coolnash anket alanına mod olmak istiyor heralde![]()
coolnash napmis ole ya adam cosmus
napmış yaw ben göremedim bişi sorun bende mi yoksa![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]