abi napim suç benimmi o kadar cok işkiyor o kadar cok taklitleri yapılıyor(kuşluk) ee haliyle bende karıştırıyorum![]()
Herkese iyi akşamlar ya da iyi geceler. Ben çıkıyorum; yarın görüşmek üzere.. Sağlıcakla kalın..
![]()
Beyler kuşluğa laf yok yeniden gererim ortalığı![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
aaa dogruları konuşmakta suc oldu![]()
Sen eskiden de böyleydin nekop kuşluğa girip girip cafe deyip dururdun.Yazın kuşluğun keyfi farklı burada selam selam hergün 4-5 sayfa oluyor sonra 129 sayfa olduk diye hava atıyorsun![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Bu c@fe'nin hızına yetişilmiyor en son mesajı bir kaç saat önce yazdım maşallah yedi sekiz sayfa ilerlemiş. Tebrikler Serhat Kaptan.![]()
herkese iyi geceler.bende cikiyorum.yarin görüsmek üzere arkadaslar![]()
Ben de yavaştan kaçıyorum yarın DİN sınavı var ona bakıcam biraz
Selametle
Herkes kaçıyor bende birazdan kaçacam malum sabah 06.15 te uyanıyorum kolay olmuyor.Belki bu akşamlık buraya son mesajım inşallah görüşürüz belki gene yazarım belli olmaz ben şimdiden herkese iyi geceler diyeyim.
![]()
abi bende 6da kalkıyorum benimde yarın web tasarım sınavım var ama ben kacıyommu yok şimdi bunu mezeret olarak göstermeyin![]()
slm beyler
ulumamoda bana katılıyomuş oda forumda insanları istiyomuş![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
kimden bahsediyorsunuz arkadaslar? :s
ben biliorum kim oldugunu
sakıncası yoksa söleyebilirmisiniz?
herkes kim olduğunu biliyor,son kez uyarılmasına rağmen ''evrimini tamamlada gel'' , ''akıllı ol'' gibi kışkırtmalarda bulunan ve forumdaki varlığını hala devam ettiren kişiden bahsediyoruz
gitmesi için imzamı toplamamız lazım anlayamadım,toplasak iyi bir rakam yakalarız bence![]()