Selam arkadaşlar, ben şu anda 3.sezonumda Almanya ikinci liginde St.Pauli takımındayım. İlk sezon Alm.3.liginden çıkamadım(oyuncular çok kötüydü ve para da yoktu) fakat ikinci sezon free'den bulduğum adamlarla ikinci lige çıkabildim. Şu an ikinci ligde 17.hafta sonunda 8. durumdayım ama taktiğim bariz şekilde aksıyor. Daha iyi bir taktikle bu sezon 1.lige çıkabilirim diye düşünüyorum, tek yapmam gereken 10 puanlık farkı kapatmak. Bunun için de kadroma uygun bir taktik bulmam lazım. Size oynatmak istediğim oyuncuları yazayım da bana bir tavsiyede bulunun:
Roland Benschneider: DLC İyi bi defans oyuncusu,aslında solbek ama DC de oynuyor.
Semedo: DC En iyi stoperim
Marlon: Wolfsburgdan kiralık Brezilyalı stoper 19 yaşında, çok iyi.
Leo: D/WB/AM R sağın as adamı
Diego Erthal: WB/AM L Bu adam çok iyi Bayern ilgileniyo şu anda, DL çalıştırıyorum, asıl olarak DL de oynayabilir.
Alisson: DMC hem DMC hem MC oynar, yüksek rating çıkarıyor.
Guzman: AMLC Juventustaki Guzman..
Veli Kavlak: AMLC Avusturyalı genç yetenek
Gambino: AMRC Dortmunddaki Gambino.
Sahr Senesie: AMRC/FC Dortmunddaki Senesie. Genellikle ST oynatıyorum ama finishingi çok iyi değil, yine de iyi oynuyor. Forvet eksikliğinden tabi..
Kwabena Agouda: ST Takımın en bomba adamı PSV falan da istiyor, Gana milli takımının forveti 55K'ya aldım şu an 5M $ veriyorlar vermiyorum. Finishing 20 ama heading 13, diğer özellikleri mükemmel.

Evet arkadaşlar en iyi adamlarım bunlar, gördüğünüz gibi AMC ler takımın en iyileri, bu yüzden AMC ağırlıklı bir taktik çok işime yarar. Şu an ikinci ligde Schalke Wolfsburg gibi takımlarla uğraştığımdan dolayı büyük takımlara karşı da işe yaraması gerekiyor. Az önce forumdaki Brezilya taktiği ilgimi çekti, bu ve bunun gibi taktikler olabilir gibime geliyor. Şu anda kulübe gelen parayı sürekli Wage bütçesine aktardığım için Free'den adam alıyorum. Tabi eğer gelirlerse . Ayrıca Podolski taktiği denedim, bana uymadı.
Neyse çok uzattım, sizlerden öncelikle taktik(hazır upload edilmiş taktiklerden olursa daha iyi olur.) sonra da bana gelebilecek bir iki yetenek bekliyorum.(Mokoena, Cardenas, Millan gibi adamların hepsini denedim hiçbiri gelmiyor.)