Arkadaşlar Malatyaspor'un 40. yıl balosu ve sezon açılışı sunuculuğunu benim yaptığım İsmet İnönü Stadın'da 2500 VIP üye, 20 binde vatandaşın katılımı ile yapıldı.
Kanal 6, E Tv, İHA, ER TV, TVM kanalların canlı, LİG TV'ninde paket yayın olarak gösterime sunduğu sezon açılışına İbrahim Tatlıses, İzzet Yıldızhan, Kenan Işık gibi ünlüler katılırken önce şöhretler karması, arkasından da basın karması gösteri maçları düzenlerken, ABD'den gelen futbol şovmenleri gösterileri ile hepimizi büyüledi açıkcası.
Kocaelispor ile yapılan maç ile sezonu açan Malatyaspor Anadolu'nun Lideri olduğunu bir kez daha gösterdi.
Malatyaspor ile 4 yaşında tanıştım. Babamla maçlarına giderdik, Türkiye'de ki ilk hemde milli olarak Brezilyalıları getiren Malatyaspor'un her maçında Carlos diye binlerce kez bagırdımı hatırlarım.
Gene lisede okuldan kaçar maçlarına giderdik. Bir bilet için 3 gün simit yemezdik. Gün geldi bir talihsizliğe kadar formasını da geçirdim sırtıma.
Malatyasporumuzun 40.yılı sadece Malatyalılara değil, insan olmanın taraftar olmanın güzelliğini içinde yaşayan herkese kutlu olsun.
1966'dan 2006'ya Nice 40. yıllara Malatyaspor....