Abi artık ne diyeyim.Burada bile Bursa-Besiktas kawgasi ediyorsunuz ya walla ne diyim artık.
Bi kere bu ulusal bi mesele öle yabancılar gibi her sene 9-10 takım avrupaya sokmuyoruz hala anlamıyormusunuz.Ben feneri bile tutarım arkadas her ne kadar onlar inadlasıp Galatasarayı tutmasalar bile.Ya bu milli mesele.
Capriceman sende haklisin kardes aslında adamlar süperlige cıkma baraj macında elenmisler.Gecen sene Antti Sumiala ve Jussi Nuorela bunlarda oynuyormus.(İkiside Türkiye'de oynamısdı ondan yazdım.)
Capriceman dosdum bi sey soracam muhtemelen sen bilkiyorsundur.ondan dolayı soruyorum.Bu adamlarin kendi ligi yok hangi esasa dayalı olarak UEFA'ya katılıyorlar.Heralde kendi Domestic kupalari war ben öle arasdirmisdim ama almancam olmadigi icin anlayamadım![]()
![]()
Bi de FM'ciler sizlere tawsiyem isvicre ligi ben VADUZ'la süperligdeyim ilk devreyi lider kapadim.Eger Vaduzu sececekseniz kadroda sadece 4 adam war gerisini siz alıyorsunuz Free oyuncularla küme rahat atlarsınız.Finansal durumu süper takımın.Bi ikincilig takımı olarak ve her sene garanti UEFA kupasına katılıyorsunuz eger merak ediyorsanız durmayın oynayın derim....