Palermo şuan Avrupa da başarı düşünmüyor zaten altı as oyunucusunu da getirmediler onlar sadece ligde şampiyonluk düşünüyor o yüzden bu maçta pek zor olacağını sanmıyorum.
Fenerbahçe yenilmez.
Fenerbahçeye en içten dilerlerimle başarılar diliyorum yalnız newcastle geçen maç palermoyu yendi bu yüzden palermo bu maça asılacaktır.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
palermo 6 tane as oyuncusunu mac kadrosuna almamis.ne yapmak istiyolar anlamis degilim,bu durum bizim icin iyi onlari yenecez ama bunlar seri a da sampiyon olamazki,uefayida hic kafalarina takmiyolar.insallah bugün fenerbahce fark atarda akillari baslarina gelir.kimle dalga geciyolar ögrenmis olurlar
Bence ne olursa olsun hazırlık maçı gibi oynamazlar.Uefa'dalar sonuçta birşeyi de garantiledikleri yok
Fenerbahçe defansif oynasın nasıl olsa duran topla gol bulma yeteneği çok yüksek bir takım.Oradan bulacakları golle maçı kazanabiliriz.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
eğerki şans fakörü yardımcı olurs mçı alırız
So what?
Saike
benım düşünceme gore palermo ağır basıyoo
Ne şansı yaa kahkahayla gülüyorum size
Bu maçta favori biziz...
çooookkk sıkıcı bir maç olcak böyle izlerken daral daral daralcazz
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
sıkıcı olsunda fener 3 puani alsin onada raziyim hocam ..
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
bugun okulda cok sınırlendım fenerlı arkdaslar sureklı dalga gectıler bızımlebende onlara aynen şöyle dedım; oglum ülke puanı düsüyor eger gs sampıyon olursa seneye sampıyonlar lıgıne nasıl gıtceksınız dedım; ama ben yınede fenerı desteklıyom
bizde okul olarak kimse dalga geçmiyo herkes ts li olduğu için...ama hakkaten bugün okulun konusu gs ve werder bremen-chelsea maçıydı
http://www.youtube.com/watch?v=CkAPx48kWmM&eurl=
bakalım bu tir birşey olacak mı bu maçta da gerçi hoş her mühim maçta yapılıyor ama![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
eet ve güzel duruyor
NoMercy için yazdım![]()
neyse bugün Fenerbahçe yenerde bari bizim yapamadığımızı yapar, hatta Uefa kupasını bile alırda, gelecek seneye daha rahat katılırız.
palermo paf takımıyla çıkıyor kesin bilgi,zaten önceden söylemiştim.
Fenerbahcenin bu maci almasi lazim cunku palermo UEFA kupasina onem veren bir takim degil onlar icin onemli olan lig sampiyonlugu imis
zaten maca cikardigi ilk onbire bakin kaleci yedek kaleci ligde bile oynamamis defansda genc oyuncu oda hemen hemen ilkdefa oynuyor bakalim ne olcak bu mac
Fenerbahçe'ye başarılar. Eğer Palermo denildiği gibi PAF takımıyla çıkarsa Fenerbahçe için rahat bir maç olur![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
az daha gol atıyoduk hadi kezmanım hadi!!
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Palermonun kaleci çok acemi alacak birkaç tane içeri bu gidişle
goooolllllllll appiaahhhhhh !!!!
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
appiah'ım atmış bile nasıl oynuyoruz beyler daha yeni izlemeye başlayabildim