oyuna daha yeni başladım bütçeye uygun olsun yardım ederseniz sevinirim![]()
oyuna daha yeni başladım bütçeye uygun olsun yardım ederseniz sevinirim![]()
usta ne takım ne bütçe söylemişsin yüzlerce oyuncu var sana hangisini söyleyeyim loe bing i al diyeyim bari...
Hakket yaaaw hangi takıma ve hangi bütçeye göre konuşuyoruz burda belli değil...
Bende bir öneri yapam bari Guarin, Fred, Gioda vs.vs.vs.
Bu konu ile ilgili forumda birçok mesaj var, onları incele istersen önce
bütçene en uygun oyuncular:
ronaldinho henry fred ronaldo akınfeev rooney ballack
bütçe yok takım yok o zaman kel başa şimşir tarak![]()
![]()
mateja kezmanı al 20 haftada 30 gol attı bende
turk olarak serkan gedik tek gecerim
fenerbahce 13m bütçe verdiler
cesar delgado ustune golcu tanımam
gs alta yapıdan ardayı mutlaka al....
Beyler ben roma takımında 2015 senesındeyım we coqu yıldız oyuncuları bılırım bı kere yenı baslayanlar kaleye kameni yada akinfeev alsınlar ılerıde mukemmel para yapıyolar defansa da huth rafinha we fabio santos adlı oyuncuyu alın orta saha qenelde yıldızlara onem werın ama tek oyuncu war messi alın ılerıde 70 trılyona yukselıyor forwet hattında ıse qenc olarak adu soleyebılırım eqer takımınız buyuk takım ıse zlatan we adrıano ıkılısı yaratın ... cok basarılılar
gianpaolo pazzini de iyidir
kaleci:wang dalei-craig gordon...
defans:güngör öztürk-alaattin tosun-muslu-gioda(ikinci ligde oynuyosan bu ikisi işini görür ilhan demirci-cihan yalcin)
orta saha:yasin karaça-matias fernandez-vilakazi-mokoena-freddy adu...
forvet:mustafa sahintürk
antrenör:jorritsma-bebeto de oliveira
doktor:lasmar (gelmezse hollanda milli takımının doktoru agt)
gözlemci:fernandinho(ismi bunun gibi bişey chelsea'da ama çok küçük bir ücrete bile geliyor)
unutma antranör , doktr , gözlemci v.s alırken tazminat ödüyorsun
Gs nin altyapısını topla Türk olarak bence ,mehmet güven(dm),oğuz sabankay(mc),özgür vardı st soyadını hatırlamıyorum,onlar iyi oyuncular bide fenerde sağ kanat sıkıntısı olduğu için (m.yozgatlı berbat çünkü) aydın musa(amr) öneririm,yabancıların zaten eğer son yama kurulu ise iyidir...
cicero,davi,fabiano,furkan bastan
[email protected] öğrene bilirsin
17
yaşında
750 milyara gelir
aldığındaki değeri ise
10 trilyon falan olur
2-3 sene sonra onu kimse tutamaz
eğer aldığında
sürekli ilk11 de oğnatırsan
1 sene sonra manyak olur...
ben 23 yaşında barça 20 trilyon a sattım
Bedavaya Furkan Baştan'ı al. Oynatmasan bile iyi paraya satarsın. Defansın ortasına gladstone, soluna sandro,geleceğe yataırım yapmak istiyorsan kayseriden ilhan parlak, yasin karaça deniz baykara tayfun seven bunlarıda alırsan en azından zarar etmezsin
Bedavaya Furkan Baştan'ı al. Oynatmasan bile iyi paraya satarsın. Defansın ortasına gladstone, soluna sandro,geleceğe yataırım yapmak istiyorsan kayseriden ilhan parlak, yasin karaça deniz baykara tayfun seven bunlarıda alırsan en azından zarar etmezsin
vincenco Ia-quinta inanılmaz bir adam udinesede oynuyor ceza sahasına geldimi boş geçmiyorr 28 maçç 34 goll ayrıca ona partner olarak fredi veya halil altintopu al ben bunaların hepsini fenere aldım
Sana önereceğim oyuncular Freddy Adu ve Quavas Kirk bu iki genç ABDli gerçekten iyi
Furkan Bastan - Maxi Lopez olabilir
diego ve mokoena
bu arada psculıchı de iyi