hepsının sucu var
hepsının sucu var
1- Devre arasında iliç, inamoto, gerets ve cihanın acilen gönderilmesi gerek.
2- Adnan Polatın yönetimde daha aktif hale geçmesi, ağırlığını koyması lazım.
3- Harbi bir 10 numara, Harbi bir önlibero ve Harbi bir tane sağ bek alınması şart.
Dip Not : Arda'yı bu hareketinden sonra hiç bir avrupa kulubu almaz. Türkiyede emekli olur.
arkadasım sen ilicin Galatasarayın 10 numarası olabileceğine mi inanıyosun ?
Allahım yaa..
Agger e hak veriyorum.İliç 10 numara değil. Transferi %90 biten Gallardo iyi bir 10 numara.İnşallah ailesi ikna olur
Yönetimi falan bir kenara koyun da futbolcularda iş yok. Eski Galatasaray nerde? Galatasaray Avrupa'da FRANSIZ kaldı..! En kolay grupta sonuncu sırada ise Avrupa'ya hiç katılmasın bence..
Türk futbolu büyük düşüş içinde.Özellikle bu yıl ligteki durum da ortada.En başından beri diyorum zaten şampiyonlar ligi bize fazla diye münkünse 3. oluruz uefada paşa paşa ilerleriz.Ama o da olmadı başladığımız yere geri döndük.Yönetimmiş geretsmiş inamotoymuş iliçmiş suçlu hayır Türk futbolunun suçu bu sonuçlar.Kişilere yüklenmekten gerçeği göremez olduk.Galatasaray şu an gruplar düzeyinde bakarsak tek puan alan takım beşiktaş da fenerbahçe de puanla tanışamadı.Suç hepimizde...
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
galatasarayda defansı ve ardayı çok beğendımm.hele bilhassa defanstakı tolga seyhanı ne güzel hatalar yaptı..şaka bi yana ama bu nasıl oyun sistemıdır nasıl bir oyuna konsantredir.anlamadım allah galatasaray taraftarına yardım etsin bu kadar takımı dersteklıyorlar ama avrupada hiççç
1. tolga ve song ikilisi bizi bitirdi. kendilerini kutluyorum
2. sabri ve cihan kanatları yol geçen hanına çevirdi helal olsun
3. inamoto yine yoktu ama bir gol atabildi.
4. arda ve şaş en iyi 2 adamımızdı gerçekten savaştılar... (bu gerçek)
5. şükür ve karan çok güzel yattılar helal olsun
normal sonuç bence dahada atabilirlerdi ama korktular... geretsten önce bu takımdan canaydın ve ekibinin gitmesi lazım
ardanın da attığı kafa güzeldi![]()
Gerçekten berbat bir maçtı. Hemde baştan sona. Bir takım bir maçta rakibine 3 golü hediye edermi? Varmı böyle birşey ya? Önce Inamoto Alonso'ya veriyor, sonra Tolga Seyhan önündeki topa vuramıyor, ondan sonrada Cihan adama resmen buyur atla vur diyor. Ne diyim hak ettiler. Hepimize geçmiş olsun.
Arda'nın yaptığı düpedüz terbiyesizlikti. Böyle birşey yapmamalıydı.Ama benim gözümde hala o kadarda değer kaybetmiş değil. Şu an ortasahamızda Arda'dan daha iyi ve daha formda bir oyuncu varmı? Yok. O halde Arda'yla devam etmeliyiz. Yok ceza vercez,yok PAFa göndercez, zarttı zurttu hiçbirşeyi çözümlemez. Ancak ona ciddi bir uyarı yapılmalı.
Ayrıca yönetimde Gerets'de bir an önce istifasını vermeliler. Özhan Bey GERÇEKTEN Galatasaray'lıysa bassın istifasını çeksin gitsin. Yıllardır GS'ye ne kadar zarar verdiğini hala anlamadı mı? Bu mu gerçek Galatasaray'lılık. Canaydın döneminde Avrupa başarımız YOK! Yine olmadı işte.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Sonuçta tüm takımlarımız kötü.Bu bir gerçek.Böyle karşılaştırmaya gidersek gs şampiyonlar liginde beşiktaş uefa'da...
Demek istediğim galatasaray yerine orada başka bir takımımız olsa yine sonuç aynı olur en fazla 2-3 puanlık bir değişiklik olurdu.Bundan 3-4 yıl önce denizli lyonu eledi çeyrek final oynadı,gençlerbirliği valenciayı zorladı beşiktaş da uefada çeyrek final oynadı o günler geride kaldı artık.10 yıl önce ne isek şu anda da oyuz.Kendimizi kandırmayalım...
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
ekonomi düzelmezse bu iş böyle gider.
Cihanın ne suçu var kardeş. Adam robot mu yav her koyduğun mevkide oynasın. Kocaeli'de nerde oynuyor gs de nerde. o kanat senin bu kanat benim koşturuyor adam.
agger sen takmışşın ilice bu gün anlaşıldı. o harbi oyuncuları hangi parayla alıyorsun. Madem hayal kuruyorsun elini korkak alıştırma Ronaldinho de Robben de Nistelrooy de. Zaten bunları al yanında promosyon olarak Kakayı falan veriyorlar.
Ayrıca Gerets şu an bize gelebilecekler içinde en iyisi Fatih Terim hariç
Istanbul - ISTANBUL (A.A) - 23.11.2006 - Avrupa Sampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Fransa'nin Bordeaux takimiyla yapilan maçta rakibine kafa atarak kirmizi kart gören Galatasarayli futbolcu Arda Turan'a verilen altin adam ödülünün, geri alinmasina karar verildi.
Memorial 11 Altin Adam Organizasyonu Yönetim Kurulu, yaptigi olaganüstü toplantida, jüri tarafindan, 2006-07 sezonunun 14 Ekim'de yapilan ikinci toplantisinda eylül ayinin altin adami seçilen Arda'nin, Galatasaray-Bordeaux maçindaki davranisindan dolayi tüzük uyarinca ödülünü yitirdigine karar verdi.
Bu arada, altin adam ödülünün, Arda yerine, jüri oylamasinda ikinci sirada yer alan Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'e verilmesi kararlastirildi.
en güzeli oldu iyi ki de aldılar ödülü! böylece yaptığının yanlış olduğunu anlar!
10 yıllk yopçu hasan, daha dünkü çocuk arda kadar iyi orta açamıyosa yazıklar olsuın..
ancak bu saatte yorum yapabildim...futbolcuların yeteneği bu beyler...onu tercih edenededir suç...
geretsin inamoto aşkını anlamış değilim...
cihan daha sağ bek olamazken sol bekte oynatılıyo...
madem tek forvet oynayacaksın be adam niye önce 2 yapıp sonra yine teke dönüyorsun.fark yiyoruz ama adam forvet çıkarıp orta saha alıyo.daha önce de iliçi aldın zaten.3 tane ön liberoyla oyunu kotaracak güya...
evet ardadan alinmasi ne kadar dogruysa gokdenize verilmesi de o kadar yanlis
verdikleri adam süper bir adam.Şikeciliğin gelişmesine katkı sağlamış biri.Tabii ki ona verilmesi lazım
bu senenin altın adamı adamı diyo sen bunu sene gökdenizin adının şikeye karıştığını gördünmü lafıın bilde konuş herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyo
Arda futbolun icindeki bir yanlisa girdi odulu kaybetti. gokdeniz ciddi bir suc islemis biri ona verilmesi tabi yanlis hemen niye kiziyorsun arkadasim.