TRABZONSPORLU GÖKDENIZ, ''AYIN ALTIN ADAMI'' ÖDÜLÜNÜ IADE ETTI

Trabzon - TRABZON (A.A) - 24.11.2006 - Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz, Memorial Hastanesi'nin sponsorlugunda düzenlen 11 Altin Adam yarismasinin Eylül ayinin ''Ayin Altin Adami'' ödülünü iade etti.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden verilen bilgide Gökdeniz Karadeniz'in bu konudaki görüsünü içeren yaziyi ilgili organizasyona gönderdigi belirtildi.

Gökdeniz Karadeniz'in gönderdigi yazisinda su görüslere yer verdigi ifade edildi:

''Sahsimi ekim ayi itibariyle yapilan degerlendirmede, Ayin 11 Altin Adami yarismasinda birinci seçerek göstermis oldugunuz teveccühe tesekkür ederim. Benim için son derece anlamli olan bu ödüle layik görülmem nedeniyle yasadigim gururun yani sira; Bordeaux-Galatasaray maçindaki davranisi ve gördügü kirmizi kart nedeniyle bir nevi cezalandirma sonucu futbolcu kardesim Arda'dan alinmasi beni bir o kadar da rahatsiz etmistir.

Arda, Türk futbolunun son yillarda yetistirdigi çok özel yeteneklere sahip ender oyunculardan birisidir ve asla bu tür davranislar sergileyecek bir arkadasimiz degildir. Yasinin gençligi ve heyecani nedeniyle böyle bir hata yaptigini düsünüyor ve kendisine sahip çikilmasi gerektigine inaniyorum. Sonuç itibariyle bu karari alan büyüklerimin görüsüne saygi duymakla birlikte bahsettigim yaklasimdan dolayi bu ödülü almayi içime sindiremedigimi sizlerle paylasiyor ve özür dileyerek kabul edemeyecegimi bildiriyorum. Saygilarimla.''