bence fenerbahce hem moral olarak hem daha hazır görüntüsüyle hemde kalite olarak bu maçı alacak güçte.beraberlik olmaz,trabzon kazanırsa büyük süpriz olur.
Trabzonspor
Berabere
Fenerbahçe
bence fenerbahce hem moral olarak hem daha hazır görüntüsüyle hemde kalite olarak bu maçı alacak güçte.beraberlik olmaz,trabzon kazanırsa büyük süpriz olur.
fenerbahcenın alacagından eminim
bence Trabzonspor alacaktır diyorum fener avrupa sarhoşu güzel bir ders verecektir Trabzonspor
Kesinlikle kazanmamız gerekn bi maç ve kazanacağız eminim
[SIGPIC][/SIGPIC]
ulumemo sen trabzonsporlu musun?
Takımın başında başka bir td olsaydı belki kazanabiliriz derdim ama bu şartlarda çok zor gözüküyor.Trabzonspor büyük takım nihayetinde en kötü zamanında Fenerbahçe'yi yener hiç belli olmaz.
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yarın yapılacak karşılaşmaya bordo-mavili taraflarlar yoğun ilgi gösteriyor. Dün satışa çıkan karşılaşmanın kale arkası, maraton ve maraton özel tribün biletlerinin sabah saatlerinde bittiği, kapalı tribün biletlerinin ise tükenmek üzere olduğu bildirildi.
Bu arada karşılaşmayı 219 basın mensubunun takip edeceği kaydedildi.
[SIGPIC][/SIGPIC]
fenerbahçe alır bu maçı büyül ihtimal yarın akşam bende taa samsundan kalkıp gidicem maça
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
bence berabere bitecek
Bence beraber biter.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
fenerbahçe alır gibime geliyor...
trabzon un 3 puana daha cok ihtiyacı var trabzon yenilirse kume dusme potasına geriliyecek.bence ya trabzon kazanır yada berabere biter
Trabzonspor Derbilerde olan gücünü gösterdi fenerbahçenin her takımı yenecek diye bir kaidesi yok trabzonsporun oyunun başlarında hızlı oynaması fenerbahçeyi şaşkına çevirir adamların ayakları dolanır bu durumdan fenerbahçenin rakibini küçümsediğini düşünüyorum ama 90 dk sonunda gülen tarafın trabzonspor olacağını söyleyebiliriz (tahminim)
Skor: 1-2 Fenerbahçe alır maçı![]()
haydi trabzonspor bugün bütün galatasaraylilarin,besiktaslilarin da gönlü senin kazanmandan yana.gs ve bjk maclarindaki gibi iyi oynarsan fb macinida kazanirsin.
Bende Trabzonun kazanmasını çok istiyorum.Yürekten destekliyorum bu gün.
Ama berabere gibi geçiyor.Allah büyüktür...
Vallaha içimdeki ses benden bağımsız hareket ediyor yaw.![]()
En iyi ihtimal Trabzon, en kötü ihtimal berabere kalırsa çok sevinirim..
Fenerbahçe, moralli ve yorgun bir maç çıkaracaktır, Trabzonspor, moralsiz ama bi o kadar tempolu bir maç çıkaracaktır.
Enterasan bir maç olabilir, gözümüz kulağımız bugün Avni Aker'de..
Bence Fenerbahçe,Palermo'ya karşı kazanmanın verdiği rahatlıkla oynayacak,rakibi ise son haftalardaki kötü gidişine dur demek için ve Galatasaray,Beşiktaş... için oynayacak.
Maç berabere...
trabzon öne geçerse galip bitirir ama fener önce başlarsa işi kolay olmas en azından berabere biter
Ya Trabzon , Ya Beraberlik Diyorum![]()
Maçın Başlamasına Artık çok kısa bir süre var..
trabzon maca cok hizli basladi.gercekten daha 50.saniyede trabzon bir gol kacirdi.fb bu macta cok zorlanacak.
Karşılıklı ataklar olmaya başladı maaçta dk 9
Trabzonspor'dan 2 Fenerbahçe'den 1 atakdan yararlanamadı..
Trabzonspor defansında açıklar var , Fenerbahçe tehlikeli açıklar boşluklar buluyor.