1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: 4-4-1-1 fc inter total futbol

Hybrid View

Teknik özelliklere girmemişsin yüzeysel bir açıklama olmuş emeğine sağlık...

Quote Originally Posted by "ADANALI" View Post
    Teknik özelliklere girmemişsin yüzeysel bir açıklama olmuş emeğine sağlık...
    mümkün olduğunca açıklamaya çalışayım. kanatlarda seri hızlı iyi orta yapan, adam eksilten adamlar kullanın örneğin messi, gourcruff, adu gibi orta sahanın ortasındaki adamlar genelde hem dmc, hem mc özelliği olan adamlar olsun örneğin mascherano,nuri şahin gibi( defansı iyi olan oyuncular), forvette target striker kullanın, ibrahimovic, adriano,zigic vs kafa vuruşu ve güç özellikleri yüksek olsun, forvet arkası oyuncuda iyi bir on numara olsun örneğin anderson, ronaldinho vs. defanstada seri oyuncular kullanın kompany, cordoba gibi, defansın kanatlarındada takoz değil iyi orta yapan pası iyi atan rafinha, clichy, evra gibi futbolcular olabilir. biraz daha geliştirdim yakında yenisini yayınlarım. biraz daha deneyelim ondan sonra tabi

bi kere hic bir taktikle 6-7 sezon butun kuplalar kaldirilmaz bi noktadan sonra taktigin cozuluyo.ama bi maci 50 kere oynarsan yani kazanana kadar butun kupalar kazanilir

Quote Originally Posted by xescaliburx View Post
    bi kere hic bir taktikle 6-7 sezon butun kuplalar kaldirilmaz bi noktadan sonra taktigin cozuluyo.ama bi maci 50 kere oynarsan yani kazanana kadar butun kupalar kazanilir
    güzel sölüyorsunda ben hepsini aldım demiyorum zaten, arada alamadıklarımda oldu zaten onuda sölüyorum. 50 kereye gerek yok hem bir kere yeterli oluyor

Mesaj Yetkileri