Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 99 sonuç

Konu: TSL 15.Hafta/Galatasaray-Sivasspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maalesef yedik. Umarım Sivas devamını getiremez.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    off yaa.3-1 oldu.takim havaya girince pres yapmiyor.bu arada radyodan dinliyom maci spiker golü fransergio atti diyo.
    TV'den izliyorum Hakkı Dedi Bizim Lig TV Spikeride , Zaten 1 Kerede Tekrar Geçti Şimdi Bir Kere daha Geçti isim Söylemedi , Eğer Hakkı Değil ise Golu Atan Duzeltırım..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu mac bizim 2. yarı fazla gol olmaz mac 4-2 biter

Yeni Söyledi Sivas'ta Golu Atan "Fransergio"

sivas ikinci yarida daha güzel,istekli oynuyor.ilk yaridaki galatasaraydan eser yok ikinci yarida.gerets gercekten oyunculari motive edemiyo,hirslandiramiyo.simdi arda kaleciyle karsi karsiya kaldi atamadi

dk 73:hasan cikti,sabri oyuna girdi.
    iyi bir degisiklik oldu,hasan sari kart sinirindaydi,ondan gerets onu oyundan aldi

Arda 'nın Durumu Zordu Hafif Bir Vuruşla Hafif Şekilde Kalecide Kaldı..

Bu Arada Şaş Yerine Sabri Girdi..

Okan Buruk , Arda Turan Yerine Giriyor Arda Sedye İle Oyun Alanı Dışına Alındı..

dk:77 arda cikti yerine okan girdi.
    arda sakatlanarak oyundan cikti,insallah kötü bir sakatligi yoktur.haftaya ona cok ihtiyacimiz var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mc.Speedy ® View Post
    Okan Buruk , Arda Turan Yerine Giriyor Arda Sedye İle Oyun Alanı Dışına Alındı..
    arda sakatlandım soyle 2 hafta falan oynamasa bizim için cok iyi olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

arda güçlü biri öyle uzun askatlanmaz bence
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    arda güçlü biri öyle uzun askatlanmaz bence
    banada ole gelıo ama 2 hafta falan oynamasa cok ıyı olur bizim için

Önemli Bişeyi Yok Bileği felan Burkuldu Tahminimce Çünkü Bir Müdahale ile Sakatlanmadı Sivas Frikik kullanırken Arda Ceza Alanı içinde Koşarken Bişeyler oldu ..

Hasan Kabze > Sasa Ilic Yerine Giriyor

90'dakikaya + 4 Dakika Ekleniyor..

Galatasaray : 3 Sivasspor : 1
    ------------------------------------
    Maç Sonucu
    3 Puan Bizim

geçmiş olsun arda garanti olsun diye çıkarıldı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ımızı tebrik ediyorum. İnşallah haftaya da derbiyi kazanırız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Galatasaray'ımızı tebrik ediyorum. İnşallah haftaya da derbiyi kazanırız
    haftaya muthıs bır derbı olcak bence

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Haftanın banko macı sakın rakıp takım taraftarları puan kaybetcegımızı dusunmeyın mac 3-1 bızım
    ben demistim yine

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

GeretS 2.yarıda zamanında değişiklikler yapsa maç daha farklı bi skorla bitebilirdi neyse bunada Şükür

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    GeretS 2.yarıda zamanında değişiklikler yapsa maç daha farklı bi skorla bitebilirdi neyse bunada Şükür
    şükür dedinde aklıma hakan geldi halanın sakat olmasa gs bugun bu kadar ıyı oynayamazdı bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı renk forma yaktı"
    Galatasaray'a ilk yarıda kalesinde gördüğü gollerle 3-1 yenilen Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı konuşmada, aldıkları mağlubiyeti takımların aynı renkte forma ile oynamasına bağladı.

İki takımın da aynı renkte forma giymesinden dolayı oyun oynamakta zorlandıklarını ifade eden Uygun, "Oyuncum rakibe kafa ile top indiriyor. Hakemlerin buna dikkat etmesi gerekirdi." dedi.

Bu sebepten dolayı maçın başlar başlamaz bittiğini ifade eden Uygun, oyuncularını gösterdiği performanstan dolayı kutladığını ve ellerinden geldiğince futbolun güzelliklerini sahaya yansıttıklarını söyledi.

Sivasspor Genel Koordinatörü Faruk Taş da, Bülent Uygun gibi formalardan şikayetçi olurken, ev sahibi ekibin konuk ekibe göre formalarını değiştirmesi gerektiğini ifade ederken maçın öncesinde bu konuda Galatasaraylı yetkilileri uyardıklarını belirtti.

Bu sene izlediğim en mükemmel Galatasaraydı.. Taraftar harika, takım harika, goller harikaydı.. Arda kendini affettirdi, TURKSPORTALLI ASLANLAR uğursuz olmadığını kanıtladı, İlic gol orucunu bozdu, her şeyiyle mükemmeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

başka mazeret mi kalmamış

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Aynı renk forma yaktı"
    Galatasaray'a ilk yarıda kalesinde gördüğü gollerle 3-1 yenilen Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı konuşmada, aldıkları mağlubiyeti takımların aynı renkte forma ile oynamasına bağladı.

İki takımın da aynı renkte forma giymesinden dolayı oyun oynamakta zorlandıklarını ifade eden Uygun, "Oyuncum rakibe kafa ile top indiriyor. Hakemlerin buna dikkat etmesi gerekirdi." dedi.

Bu sebepten dolayı maçın başlar başlamaz bittiğini ifade eden Uygun, oyuncularını gösterdiği performanstan dolayı kutladığını ve ellerinden geldiğince futbolun güzelliklerini sahaya yansıttıklarını söyledi.

Sivasspor Genel Koordinatörü Faruk Taş da, Bülent Uygun gibi formalardan şikayetçi olurken, ev sahibi ekibin konuk ekibe göre formalarını değiştirmesi gerektiğini ifade ederken maçın öncesinde bu konuda Galatasaraylı yetkilileri uyardıklarını belirtti.
    Bu konuda Sivas hakli. Galatasaray farkli bir forma ile cikmaliydi ve sari-kirmizi'li forma ile cikmak istese bile Hakem 4'lusu uyarip farkli forma giyilmesini istemeliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

cok guzel bi oyun vardi sahda rahat oldu ayrica TURKSPORTALLI ASLANLAR uğursuz olmadığını kanıtladık....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama benim bildiğime göre, karşı takım evsahibine göre farklı bir forma giymeliydi. Yanlışmı biliyorum?

Nesil
    2006

Yine yan toptan gol yemişiz.Acaba kaçıncı oldu bu merak ediyorum 3 tane liverpooldan 2 tane bordodan psv'den bir tane aklıma gelenler ligde de 10 olmuştur heralde bu.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

sivasın deplasman forması beyaz değil mi niye direkt onunla çıkmamışlarki

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Ama benim bildiğime göre, karşı takım evsahibine göre farklı bir forma giymeliydi. Yanlışmı biliyorum?
    Sonucta Sivas Kirmizi beyaz cubuklu ve tam kirmizi forma ile gelmis. Daha fakli iki forma ile gelebilirlerdi tabii ama sonucta eger ev sahibinin haberi varsa bu forma ile geleceklerinden, ev sahibinin ona gore hazirlanmasi gerekirdi.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri