1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Adnan Polat konuştu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Kendi başarısızlıklarını bizim başarılarımızı lekeleyerek unutturmaya çalışıyorlar.
    anlamak mı istemiyorsunuz yoksa anlayamıyor musunuz ligden bahsediliyor ligden
    yok anladığın halde bunu yazıyorsan unutmaki biz geçen senenin ŞAMPİYONUYUZ
    Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    1.mactakı (0-0 bıten) hakemın hatası hafızalardan henuz sılınmedı. 2.Tekrar boyle bır hakem hatası yasanmasını ıstemıyor yonetım. 3. Fenerbahce'nın Galatasaray macına saglam cıkmak ıcın extra cabasına gerek yok.
    3 maddede de benim sorumun cevabı yok ama yinede ben seninkilere cevap vereyim
    1. değişecek bişey var mı peki kararlarda böyle konuşunca ?
    2. öyle konuşunca yine böyle hatalar yaşanmayacak diye bir kaide mi doğuyor ortaya yoksa sadece ortamı germekten başka bişey değil mi
    3. senin görüşün

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post

3 maddede de benim sorumun cevabı yok ama yinede ben seninkilere cevap vereyim
    1. değişecek bişey var mı peki kararlarda böyle konuşunca ?
    2. öyle konuşunca yine böyle hatalar yaşanmayacak diye bir kaide mi doğuyor ortaya yoksa sadece ortamı germekten başka bişey değil mi
    3. senin görüşün
    Hata yasanmayacak dıye bır kaıde yok fakat Fenerbahce bu hataların bılerek yapıldıgını dusundugunden bu acıklamaları yapıyor.
    Lıgden bahsedılıncede pek bırsey degısmıyor puan cetvelı Fenerbahce'yi onde gosterıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Hata yasanmayacak dıye bır kaıde yok fakat Fenerbahce bu hataların bılerek yapıldıgını dusundugunden bu acıklamaları yapıyor.
    Lıgden bahsedılıncede pek bırsey degısmıyor puan cetvelı Fenerbahce'yi onde gosterıyor.
    geçen seneki gibi hep sizi gösteripte sonunda ve en önemlisinde bizi gösterecekse siz şimdi önde olmaya devam
    fbnin düşünce sistemini anlamak güç doğrusu (ilk cümlen için söylüyorum)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

geçen seneki gibi hep sizi gösteripte sonunda ve en önemlisinde bizi gösterecekse siz şimdi önde olmaya devam
    fbnin düşünce sistemini anlamak güç doğrusu (ilk cümlen için söylüyorum)
    Bekleyıp gorecegız... Fenerbahce'nın dusunce sıstemını anlamak Haluk Ulusoy baskanken cokta zor degıl aslında.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

ilk paragrafta Avrupa'dan bahsediyor.Bana diyeceğine sen bi daha oku bence.
    Ayrıca geçen seneki şampiyonluğunuzla bu seneki başarısızlığınız arasındaki ilişkiyi açıklar mısın?Biz bu seneyi 1. götürüyoruz peki siz?

Mesaj Yetkileri