fbli mantığıyla bakamadığımdan bana güç geliyor doğrusu anlamak
comandante (YüceL) sanada burdan Orhan Gencebay'dan "Bence Sende Haklısın" parçasını armağan ediyorum![]()
fbli mantığıyla bakamadığımdan bana güç geliyor doğrusu anlamak
comandante (YüceL) sanada burdan Orhan Gencebay'dan "Bence Sende Haklısın" parçasını armağan ediyorum![]()
Fanatik bir Galatasaraylı olduğun için anlamak istemiyorsun.Ayrıca aynı görüşlere sahip olan Galataaraylı arkadaşlar da var, biraz daha düşünmelisin.Olaylara tek taraflı bakmak, baktığını görmemeye çalışarak illa istediğin olmalı demenin yararı hiçbir zaman olmaz..
3 gün önceki maç çok ama çok ilgilendirir!!
Form durumu herşeyden çok önemlidir.
Daha Bordeaux maçının rezaletini unutturamamışken Ş.L. ayarında bir takım ile derbi maçına çıkacaksın ve rezaleti örtmek için o takıma abuk sabuk laflar sarfedeceksin..
Tuttuğun takımın yöneticisi camdan atlıyorsa onun peşinde gitmenin bir anlamı olduğuna inanacaksan daha çooook yarış kaybedersin..
katılmıyorum o zaman siz de bizi anlamak istemiyorsunuz bordeaux maçı rezalet olabilir oyuncular belki de zihinsel olarak maça hazır değillerdi (ki bugünkü oyunumuz da bunu kanıtlıyor) ama sadece avrupa penceresinden bakılmamalı ligde ise hala fazla kaybedilen bişey yok artık 2. sıradayız ve şampiyonluğun hala en güçlü adaylarındanız ve 2. kee de söyleyeceğim gibi sizin başkanınızın da adnan polattan geri kalır yanı yok nihat özdemir de konuşuo bunları ne çabuk unuttunuz???
YüceL parça replay yaptı kardeş
konudaki ilk mesajım
+ fanatik benher ne kadar haklı olsanda bazılarını muhattap alıp birşeyler söylemeyeceksin işte bunu beceremiyor bizim yöneticilerimiz![]()
![]()
herkez kendi bahçesini temizlesin önce ... adnan polat yorum ları doğru veya yanlış önemli olan kendi tuttuğu takımın yöneticileri buna benzer yorum yaptığı zaman aynı tepkiyi veriyor musunuz? hiç biri birbirinden farklı deil .... sanki bunu sadece adnan polat yapıyomuş gibi bi hava estirmenin anlamı yok ... biz bordeux maçı gündemini değiştirmek için 3 gün beklemezdik ... ayrıca gündemleri kimlerin nasıl değiştirdiğini hatırlayın isterseniz .... geçen sezon sonuna bakınız ...
evet olay buraya kadar gelmiş demekki bende bir yorum patlatayım... Öncelikle fener-bjk maçında ki hangi hakem hatasından bahsediyorsunuz?? sizin ofsayttan gol attığınız ve hakem hata yaparak bunu doğru görmesi mi? Gelelim diğer mevzulara ben burda yücel e sonsuz katılıyorum bize anlamıyorsunuz diyenlere geçen sene sonu aziz yıldırımın yaptıklarını açıkladığımızda onuda anlamıyorsunuz demişlerdi ama sonunda kim nasıl anlıyormuş gördük... Sezon başından beri hatta dünkü maçta dahil hakemlerin bize karşı tavrı gayet ortada çıkıp konuşursak asıl biz konuşmalıyız sizin gibi ortada fol yok yumurta yokken hakemlere saldırmayız biz. İstemediğimiz cüneyt çakır ı daha ilk maçta bize verdiler sesimiz çıkmadı ama doğru karar veren hakemi görünce hemen bu hakemlerle olmaz diyip ts maçı hakemine baskı kurma çabaları başladı umarım hakem bunlardan etkilenmemiştir. bu ilk ve son mesajım bu kimsenin fikrini değiştirmek için atılmış bir mesaj değil (ki zaten fenerlilerin hayatta fikri değişmez) saedce bazı gerçekleri görebilmenize yardımcı olmak için atılmış bir mesajdır
Arkadaşlar neden bu kadar birbirinize düşüyorsunuz anlamıyorum...
O hakem bu hakem... Ordan biri açıklama yapıyor herkes yorum çullanıyor...
Çok gereksiz..
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi