Ben de Arsenal sempatizanı olarak oyuna başladım Arsenal'le..ligde gerçekten kötü gittim ilk sezonumda taktik oturtamadım,sürekli arayış içindeydim ve 6. sırada gidiyordum CL'de ise güç bela gruptan çıktım..Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki;Premier Lig gerçekten çok zor,her takım her takımı yeniyor;örneğin Reading'i 2. sezonumu oynamama rağmen 3 maçta hala evinde yenmeyi başaramadım..Neyse sonunda çılgınlık yapıp aşırı ofansif birtaktik kurdum 4-4-2 diziliş klasik şekliyle ama iki kanat oyuncusunu çapraz oklarla forvetin ortasına çıkardım,strtajiyi ofansif yaptım,defansı push up yapıp play offside dedim,passing direct,tempo quick ve closing down always yaptım..ondan sonra baya düzeldim 6. sıradayken ligi 3. bitirdim,CL şampiyonluğuna ulaştım,şu an 4 maç eksiğimle 4 puan öndeyim Liverpool konusuna gelince hiçbir şey olmuyosa bu taktiği deneyin derim belki tutar sizde de;ama Liverpool çok kötü bende rakibim olmasına rağmen alt sıralarda sürünüyorlar..son sıradaki Crystal Palace tek galibiyetini onlara karşı aldı