haftaya devamını getirebiliriz umarım yoksa bi anlamı olmayacak bu güzel oyunun.bir maçı daha boş geçmeyen galatasaray savunmasını da ayrıca kutluyorum.
haftaya devamını getirebiliriz umarım yoksa bi anlamı olmayacak bu güzel oyunun.bir maçı daha boş geçmeyen galatasaray savunmasını da ayrıca kutluyorum.
mükemmel bir futboldan sonra,ligde besiktasi,trabzonu,manisayi deviren fenerbahce ile berabere kalan sivasi 3-1 yendik,hemde tarihi farka gidebilirdi mac.takimimi yürekten kutluyorum,arda kendini affettirdi takima.artik yarin fenerbahcenin puan kaybetmesini bekliyecez.eger fenerbahce puan kaybederse haftaya lider galatasaray olur!!!
galatasaray çok garip bir takım hiç beklenmedik yerlerde kötü oyun puan kaybı sonra pat bir güzel oyunla karşımıza çıkıyorlar gs yi tebrik ediyorum
So what?
Saike
gs yi tebrik ederim..morale ihtiyaçları vardıı
G.Saray'a Ceza Gelebilir!
Galatasaraylı taraftarlar Sivasspor maçı sırasında, özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında sürekli olarak Fenerbahçe'ye yönelik küfürlü tezahürat yaptılar.
Federasyon temsilcilerinin, kötü tezahüratı rapor ettiği ve Galatasaray'a ceza verilebileceği öğrenildi.
hoşgelsin ne diyelim
para cezasi gelirrr
gelecekse para cezası gelsin.. bu taraftara değer..