Evet almanları kendi silahları ile vurduk. Nuri Şahin A milli takımla çıktığı maçta ilk golünede kavuştu... gerçekten tad aldık bu maçtan..
Evet almanları kendi silahları ile vurduk. Nuri Şahin A milli takımla çıktığı maçta ilk golünede kavuştu... gerçekten tad aldık bu maçtan..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
gerçekten iyi bir oyunla maçı aldık nuri şahin'de ilk maçında gol atarak kalitesini gösterdi.
Türkiye gerçekten iyi oynadı, Arnavutluk maçından önce Almanya'yla oynamak kumardı ve iyi yanı tuttu..
Bu güzel futbol Millerimize moral oldu şimdi çok daha moralli çıkacaklar Arnavutluk maçına..
Ayrıca Nuri'nin de A milli takım formasını giymesi ve giydiği ilk maçla golle tanışması da çok sevindirici bir gelişme oldu bizler için...
Şu an herşy çok güzel milli takım adına, inşallah Çarşamba günü de çok iyi olacak..
valla danimarkalılara teşekkür ederiz![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Danimarka sen bizim her seyimizsin![]()
Almanya karşısında aldığımız galibiyet ve danimarka'nında yunanistan karşısında aldığı galibiyet bizim için sevindirici ancak genç Nui için bir parantez açmak istiyorum. Çok kaliteli bir oyuncu maçın son dakikalarında girmesine rağmen heyecanı her halinden belliydi.Bu oyuncunun yıllarca Türk milli takımına hizmet edebilecek kalitede bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Umarım ileriki yıllarda bu söylediklerimde haklı çkarım. Avrupada birçok büyük takımın Nuri Şahin'i transfer etmek istediğini duydum. bizim klüplerimizden biri Nuri'yi transfer ederse bizde bu mükemmel oyuncuyu yakından izleme fırsatı buluruz.Umarım bu dileğim yerine gelir...
maç gerçekten süperdi direkten dönen toplar goller herşey çok güzeldi
nuri şahine gelirsek o yaşta bir oyuncunun ilk milli maçında golle tanışması süper
nuri nin türk takımlarından birine gelmesi şu an için imkansız nedeni ise belli peşinde chelsea varken çok zor
nuri zaten türk takımlarına gelmesin.üç büyüklere genç yaşta gelipte bir çok futbolcunun nasıl silindiğini gördük.(bkz.berkant göktan olayı)gerçekten iyi bir kadromuz var ve artık bu kadroyu yönlendirebilecek çok kalitelide bir teknik direktörümüz ne yazıkki başlangıçta yapılan hatalardan dolayı şansımız son maçlara kaldı şimdi grup lideri olarak gitmemiz gerekirken play-off oyanayacağız inşallah bunuda başarıp almanyadaki yerimizi alıcaz
iyide berkant'ın iyi bir oyuncu olmadığını benimle beraber bir çok kişi savunur herhalde. ona kalırsa Serhat Akın şu an anderleth(yanlış yazdım galiba) de oynuyor.oda genç yaşta fenerbahçe ye geldi ve kendini gösterdi...nuri zaten türk takımlarına gelmesin.üç büyüklere genç yaşta gelipte bir çok futbolcunun nasıl silindiğini gördük.(bkz.berkant göktan olayı)![]()
nuri türk takımlarında oynar ilk 11'de ama chelsea gibi takımlara giderse işi zor...
Milli takımı kutlarım ilk yarı süper bir futbol izledik eldeki kumaşın değerlendiirlmesi sonucu Fatih Terimin neler yapabileceğini gördük.Nuri gerçekten çok hızlı çıkıyor basamakları Allah bi kikere yürü ya kulum dedi...
berkant galatasaraya gelmeden önce bayern münichin üzerine titrediği ve daha 18 yaşında şampiyonlar liginde ilk 11çıkardığı bir futbolcuydu ayrıca ümit milli takımımızından en önemli oyuncusuydu.ama türkiyedeki kariyerini anlatmaya gerek yok heralde kaybolup gitti sonunda.bence nuri avrupada gidebildiği kadar ileri gitmeli ama bu ilk etapta chelsea gibi bir takım olmamalı sürekli forma şansı bulabileceği ve sesini daha fazla duyurabileceği bir takımı tercih etmeli oynadığı takım dortmund da bunun için şimdilik ideal gözüküyor.Originally Posted by Juninho_paulista