çok güzel,yendik bursayı inşallah bir seri olur ama gökhan zana üzüldüm geçmiş olsun
çok güzel,yendik bursayı inşallah bir seri olur ama gökhan zana üzüldüm geçmiş olsun
abi golleri kim attı
bursalı arkadaşlar cok iddialıydı sonucta bjk maçı 3-1 aldı
ozellikle son gol cok guzeldi
yazıklar olsunn....
arkadaşlar maçı stadta seyretme şansı buldum.ilk yarı gerçekten kötü bir beşiktaş vardı.bursaspor resmen dağıttı beşiktaşı özellikle koray çok aksadı oranın oyuncusu olmadığını açık açık belli etti.ama beşiktaş ikinci ayrıda riconun girmesiyle coştu resmen tek başınja maçı aldı diyebilirim.ayrıca runjede sanırım türkiyeye geldiğinden beri en iyi maçını oynadı.ama belliki runjenin taraftara bi kızgınlığı var 20 dk. adamı tribüne çağırdık gelmedi yumruk şova sadece el salladı...
gökhanın kolu mu kırıldı?
tahminim tuttu beşiktaş isterse kazanır demiştim inş bundan sonra zor mağlubiyet alırız artık rakiplerimizin puan kaybetmelrini bekliyecez ayrıca g.zan a çok üzüldüm ya onun kadar şansız adam varmıya son dakikada sakatlanmış inş hemen döner sahalara
Not:maçın özetini seyredebileceğim bir site varmı
So what?
Saike
bu kadar buyuk konuştum takımıma givendim ama benı herkese rezil etti... bi kere beşiktaşa yenıldıkleri için kendilerinden utanmaları lazım.. bu arada souza çok iyi,harika koşuyo,adam eksiltme falann
tebrikler kartalıma gerçekten 1-0 mağlup duruma düşünce endişelendim ama iyi çevirdik maçı.
gökhanın sakatlanması çok kötü oldu ama.![]()
güzel maç oldu izlerken keyif aldım güzel mücadele vardı sahada
dün bursa ilk yarıda biraz daha akıllı hücumlar yapsa yenebilirdi neyse bjk kazandı ama bursa da fenerbahçe'nin verdiği matheus adam süper oynuyo seneye bizde oynmalı bu performansa göre
bursa_mc ve semsi1991,
Toplam 9 adet mesajınız silinmiştir.. Kimisi mantıksız kimisi de msn muhabbeti olduğu için..
Lütfen biraz daha dikkat..
özür dileriz meddah