Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı Kim Kazanır
- Voters
- 41. You may not vote on this poll
-
Trabzonspor
-
Berabere
-
Fenerbahçe
-
Bu maçın ilk otuz dakikasını izleyemedim. O yüzden o dakikalar için yorum yapamıyacam.
Bu akşam oynanan maç bana hiç zevkli gelmedi. Hakem kararları olsun iki takımın oyunu zevksizdi. Fenerbahçe Palermo maçındaki hırsı ve o maçla gelen yorgunluğu ile elinden geleni yaptı. Trabzonspor ise üstüste kaybetmenin getirdiği kötü moral ile ancak bu kadarını yapabildi aslında iki takımıda bu yüzden tebrik bile ediyorum.
Appiah'ın golü Marcelinho'nun ayağına çarptığı için hatalı yenilen bir gol oldu. Umut'un golü ise Volkan'ın hatasından kaynaklandı. Aurelio'nun golü ise defansın hatası ile geldi. Kısaca bütün goller bariz hatalardan oldu gol atmak için fazladan bir caba sarfetmedi oyuncular hatalar golü getirdi.
Hakem hatalarına laf söylemek istemiyorum çünkü söylersem mesaj limitim yetmeyecek ama iki taraf içinde bariz hatalar yaptı.
Trabzon bu maçta yenildi ama şanslı bir mağlubiyet oldu çünkü sırası değişmedi altaki rakipleri kaybetti ama kazansaydı rahatlayacak ve düşme hattında çıkacaktı bence Trabzon ilk yarıyı böyle kapatıp ikinci yarıyı düşünmeli ve Ziya Doğan kalmasında yarar var sadece hırslı bir kaç oyuncu alındığı taktirde Trabzonspor başarabilir.
Fenerbahçe iki hafta sonra ligde güldü ve rakibi ile arasında ki dört puanlık farkı korudu o yüzden haftaya derbiye rahat çıkacak çünkü yenilse bile liderlik garanti olacak. Zico bu sezon ilk kez büyük bir maç kazandı onuda tebrik etmek isityorum ama Palermo maçından sonra oyuncular biraz şımarmış gibi çünkü Palermodaki maçında ki hırs olsaydı inanın bu maç çok farklı bitebilirdi.
-
Fenerbahce kazandi 3 zorlu mactan 7 puan Tebrikler Fenerbahce. Anlamadigim sey ise su Zico ile Deivid ve Deniz'in bir akrabaligi varmi hep kadrodalarda yerlerine daha iyi oyuncular varken.
Mesaj Yetkileri