Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı Kim Kazanır
- Voters
- 41. You may not vote on this poll
-
Trabzonspor
-
Berabere
-
Fenerbahçe
-
öncelikle bi fenerbahçeli olarak takımımı tebrik ediyorum..ama bugün bence fenerbahçenin galibayetinden çok stadda yaşananlar önemli..bi kaç kendini bilmez yüzünden burdaki yabancılar ne düşünüyordur hiç sordukmu kendimize?bu maçtan sora çıkan kavgalar türk toplumuna kurunun yanında yaşta yanar misali herkese mâl edildiğini...Bişey dikkattimi çekti..her golden sora zicoya taşlar sopalar atılıyor ve zico;olmaz böyle şey dünyanın hiçbiyerinde böle şey görmedim gibilerinden bi surat ifadesiyle kollarını açıyor ve şaşırıyor..stadda suçlu suçsuz herkesin kafası gözü yariliyor,herkes stadin içine giriyor ve hayret hiçkimse dur demiyor..Trabzonlu ebedi dostlarım hiçkimse kusra bakmasın trabzonu yönetimi istifa etmeli..AMMAA sadece alınan sonuçlar içinmi HAYIR!Fenerbahçenin 6.cı olduğunu gördüm galatasarayın 6.cı olarak ligi bitirdiğini gördüm ama kimse staddan aşağıyı inip mahalle takımı gibi elini kolunu sallaya sallaya koltukları kırdıklarını hatirlamiyorum.yani nasıl hiçkimse bu olaya müdahele edemez..trabzonu bu olayları göz önüne alarak bir profesyonel futbol takımı demek mümkünmü soruyorum sizlere??Ve şunları üstüne basa basa sölüyorum.TRABZON HALKI böyle insanları barındırmasın barındırtmasın.çünkü 1 kişinin yaptığı tüm çirkin olaylar tüm trabzonun saygı değer halkına mal edilmektedir..
Mesaj Yetkileri