Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı Kim Kazanır
- Voters
- 41. You may not vote on this poll
-
Trabzonspor
-
Berabere
-
Fenerbahçe
-
Zico "Hakeme Rağmen Kazandık"
Teknik Direktörümüz Zico, Trabzonspor`u deplasmanda 2-1 mağlup ettiğimiz karşılaşmanın sonunda yaptığı açıklamada "Hakemler hakkında konuşmayı sevmiyorum ancak bugün sahada hakkımızı yiyen bir hakem vardı" dedi. Üç puanı iki golle aldığımız Trabzonspor maçının ardından karşılaşmayı değerlendiren Zico, iki takımında çok iyi mücadele ettiğini belirtirken, hakem ve sahaya yabancı madde atan seyircileri eleştirdi. Zico şunları söyledi: "Bu maçı çok güzel bir şekilde tamamladık. Futbolcularım sahada çok iyi mücadele ettiler diye düşünüyorum. Trabzonspor’da çok iyi mücadele etti… Maçların ardından hakemleri konuşmak istemiyorum. Ancak hakemin bu maçı yönetiminde bize haksızlık yaptığını düşünüyorum. Bir penaltımızı vermedi… Arkadan atılan tekmede kırmızı kart gösteremedi… Hakkımızın yenildiğini düşünüyorum.. Hakem dışında iki takımda çok iyi mücadele etti, oyunu güzelleştirmek için oynadı… Lig`de bütün takımlara penaltı veriliyor. Ancak bize nedense penaltı çalınmıyor…Uğur’a yapılan hareketin penaltı olması lazım… Uğur’a temas olduğunu düşünüyorum" dedi.
Brezilya`lı çalıştırıcı sahaya atılan yabancı maddeler için "Atılan maddelerle ilgili olarak şunları söylemeliyim. Bu bizim problemimiz olmamalı… Bu Federasyon’un problemi olmalı. Böyle olaylar karşısında saha kapatma gibi şeyler olabilir. Sahaya atılan yabancı maddeler vardı. Yüzüme iki tane pil mi çakmak mı bilmiyorum bir madde gelirken son anda kurtuldum. Hoş değil. Bu maddeler isabet etse bir oyuncu nasıl maç oynayabilir? Veya bir Teknik adam nasıl maç yönetebilir?" dedi
Diğer yandan Teknik Direktörümüz Zico, yayıncı kuruluş kameralarına bu değerlendirmeleri yaparken Trabzonspor`lu bir şahısın arka planda sürekli bağırarak Teknik Direktörümüz Zico`nun açıklamalarına müdahale etmeye çalıştığı görüldü. Yetkisiz kimsenin olmaması gereken bir bölümde ne olduğu kim olduğu belli olmayan birisinin böylesine çirkin müdahalesini spor kamuoyunun takdirine bırakıyoruz!
Mesaj Yetkileri