![]()
3 Aralık 2006 Pazar günü Kadıköy Şükrü Saraçoğlun'da oynanacak kritik bir maç. Galatasaray yenerse, Fenerbahçe ile puan farkı 1'e inecek. Fenerbahçe kazanırsa puan farkı açılacak. Bu müthiş derbi öncesi tüm yorumları burada yapalım.
Fenerbahçe
Beraber
Galatasaray
![]()
3 Aralık 2006 Pazar günü Kadıköy Şükrü Saraçoğlun'da oynanacak kritik bir maç. Galatasaray yenerse, Fenerbahçe ile puan farkı 1'e inecek. Fenerbahçe kazanırsa puan farkı açılacak. Bu müthiş derbi öncesi tüm yorumları burada yapalım.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Çok zorlu bir karşılaşma olacak..
Özellikle maçın Kadıköy'de olması, futbolcular açısında ters yönde etki yarattığı doğrudur. Umarım bu etkiyi bu sefer yeneriz..
Bu yüzden Galatasarayımız 2-3 yenecektir..
bu maci yenmemiz icin futbolcularin elinden geleni sahaya yansitabilmesi lazim.fenerbahceyi bu macta yenmeliyiz,hemde öyle bir yenemeliyizki fenerbahcenin morali bozulsun,son hafta puan kaybetsin.ne olur gerets ve futbolcular bu maci yüreginizle oynayin ve bizi kahretmeyin sevindirin.gerets ne olur takimi fenerbahce karsisinda mükemmel bir oyun oynat.takimimiza gönülden basarilar.maci eger yüregimizle oynarsak 3-1 yada 2-1 aliriz
Hep Destek Tam Destek.saha bizim taraftar bizim futbol bizim maç bizim![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
kazanmamak icin hic bi engel yok
Zor bir maç olcak. Oyuncular sahaya ruhunu koyup oynamalı. Ve Gerets'de umarım 4-0 lık maçtaki gibi saçma bir kadro sürmez sahaya. Eğer inanarak oynarsak bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Tahmini skorum; 0-1.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Bence bir klasik olduğundan Fenerbahçe diyorum yıllardır kaybetmiyoruz inşallah bu sefer de kaybetmiyeceğiz.
Fenerbahçe maça rakibne göre biraz daha rahat çıkacak çünkü arada ki puan farkı liderliği korumasına yetiyor. Birde taraftarların birleşmesi ve amigoların telsiz ile hareket ederek daha iyi bir ambiyans oluşturması takımı daha da ateşliyecektir.
Galatasaray ligde iyi bir hava yakaladı ama bunu Avrupa'da gösteremedi bu yüzden ellerinde tek lig kaldı rakibinin 100. Yılı olması nedeniyle bu maça daha da asılacaktır.
Maçın yıldızı olmaya ön gören futbolcular; Arda Turan ile Tuncay Şanlı olacaktır.
Tahmini Skor: 2-0
Annemim Skoru: 3-1(Annem deyip geçmeiyin Palermo ve Trabzonspor maçının skorlarını bildi.)
Fenerbahçe diyorum
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
fenerbahce alır diyorum
Kadikoy'de kolay kolay puan kaptirmayiz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bu macı fenerbahce alır kadıkoyde puan kaybetmeyız skor tahmini :3-1
benim skor tahminim 3-1
fenerbahçe son yıllarda galatasaray derbilerinde bir başka oynuyor hatta bana göre ilk gol ilk yarıda gelicek ve taraftar şov ya pacak içime öyle doğuyor inşallah sol bekte cihan oynar m.yozgatlı'ya karşı
Çok Zorlu Bir Maç Olacağı Kesin , Maçın Şükrü Saraçoğlunda Olmasından Dolayı ,
Fakat Elimizden Geleni Yapacağımıza eminim , Düzgün bir ilk 11 , iyi bir motive edilmiş bir takım ile Neden olmasın Diyebiliriz.
Skor Tahminim: Fenerbahçe:1 - 2:Galatasaray
Fenerbahçe kazanacaktır son yıllarda olduğu gibi, bunun için en ufak bir şüphem bile yok. Skor 1-0 olur, eğer FB UEFA maçını kaybetmezse bu maçı da rahat alacaktır...
"YÜCE ATATÜRK"
Ankara gezisi olmasaydı gelicektim maça
Fenerbahçe tek farklı alır diye düşünüyorum.. Önemli bir CeltaVigo maçı var perşembe bu dezavantaj.. Ancak saha avantajımız var ve uzuun bi süredir yenilmiyoruz saraçoğlunda GS'ye.. Umarım bu gelenek devam eder.. FB-GS derbisi, dünyanın en büyük derbisi seçilmişti bi sitede şanına yakışır bir derbi olmasını dilerim![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
yine geliyor en kotu hafta,insallah yenilmeyiz
bu maçı alacağımızı düşünüyorum skoru fenerbahce 4-1 galatasaray. her zaman her yerde en büyük fener![]()
FB-2 GS-3 fazla bişey yazmaya gerek yok böyle bitince konuşuruz
hafta içi büyük ihtimal celta'dan istediğimizi alamıcaz onun için yine bir gs maçı herşeyin unutlmasına yeticek kadıköyde galatasaraylı oyuncuların motive olamamsı bir gerçek o yüzden fener biraz daha avantajlı ama birde şöyle bir şey var BEN MAÇA GİTMİYORUM![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
k.köy maçlarında tek sorunumuz motivasyon eksikliği, onu halledersek inşaallah 3 puanla döneriz ordan..
Maça gidiyorum arkadaşlar.
Ya şu zorluklara bakın.Bilet zaten en ucuzu açık tribün 45 YTL bi de üstüne taraftar kartı olmadan bilet alınamaz kuralı var.Üstüne üstlük bir taraftar kartı bir bilet alıyor..Düşünün halimizi.Taraftar kartta 40 milyon.. oh ama yinede biletler tükenmiş
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
bizim kadıköyde şansımız tutmuyor.en iyi olduğumuz dönemde bile yenemiyoruz fenerbahçeyi onun için tahmin yapmak benim açımdan çok zor...
Fenerbahçe Celta Engeline Takılcak Kanatimce daha Sonra Galatasaray Maçına
Yorgun ve Moralsiz Çıkar ve O Maçtanda en fazla 1 Puan Alır Görüşündeyim.
2-0 Fenerbahçe alır..