Fenerbahçe ile BaşLadım Sezon'a Kimseyi Almadım Kimseyi Satmadım Tabiki Aziz Yıldırım İsyan Ediyo Kendisi Adam Alıyor 6 Yabancı olduğundan İptal oluyor Transfer Ve Sezon Sonunda Uefa de Çeyrek Final T.s.L de Şampiyon luk Türkiye Kupasın da da Şampiyonlukla kapadım Ve bunlar bana Konturat önerdiler ben ilk ini kabuL etmedim sonLara doğru Tekrar Önerdiler 88 Trilyn Bütçe istedim ne de olsa Şampiyonlar ligine Direkden Gitcem Hevesiyle iyi Takım Kurmak istedim ve İlk inde kabul etmediler 50 Trilyon bütçe önerdiler ben 88 istedim tekrar ve kendi haftalığımı az isteyince kabuL ettiler ... ve bu bende bi zafer di Kulübe de kendimi bu ŞekiLde tanıtmıştım ne kadar inatçı olduğumu ve Transfer sezon u başLadı ilk Lugano yu Sattım 8 Trilyon a birazda oLsa o da benim Bütçe ye para kazandır dı ve Sonra Edu yu da satmaya karar verdim çünkü nede olsa Can Arat vardı Benim Takımımın Bel kemiği Ve Sonra Baktım Gökhan Zan ı Bir Takım istiyor hemen Aklıma Milli Takım Gökhan ve Can geldi hemen aldım 3.400TL ye Gökhan ı Ve Muhammed Sissoko ya Teklif Gönderdim ve Takım Reddetti ama Sissoko yu çok beyendindim Alcam kafayı Koydum 24.000 TL Verdim Kabul ettiler ve Kntrat önerdim Sissoko geldi Tamam dedim Biraz da olsa Ş.L de Derece yaparız Sonra Deivid i sattım Düşünüyorum Kimi alsam Kezman Tek kaldı :S Be Sonunda Hernan crespo yu Gördüm Sezon sonu Serbest Kalcak Hemen Teklif gönderdim oda Kabul etti Tamam dır Forvet imde dedim ve Defans arayışına geçtim ama bir türLü yok kim kim ki Hector Moreno 18 Yaşında Mexico lu aldım onuda Pumas dan ve Gökdeniz Karadeniz i de Aldlım 16 TL ye Şimdi Ufak Yedek Takımı Kurmaya gelmişti ne de olsa 11 oynuyor ama Yedeklerimde iyi olmalıydı ve kayseriden 1 adam aLdım Geçen Sene as oynayıp bu sene Kulübe de Beklicekler vardı bunLar'ıda Satmadım Çünkü Teknik kapasiteleri yüksek adamlardı Alex,Tüncay,Kerim,Uğur Boral Sonra birde Kalecimi Satınca Kaleci Sıkıntısı başKadı Ne yapsam ne yapsam Aklıma Martinez Geldi onu Değşet bir Paraya Aldım sakarya spor'dan 16 TL ye Transfer Ettim Ve Lig BaşLadı Lig de dolu dizgin Giderken ilk Malubiyeti Gs le Tattım 2. Bursa 3 olmadı Beraberlikler 2 3 oldu Derken Ş.L inde Grub Kuraları Çekildi baksam o da ne Allah'ım Cennete Düşdüm Everton , Anderltch, Celtic İlk Maç'ım Celtic le Heycan bastı Takımı Ve Korkuyorum İyi Takım Köklü Takım ne de olsa Ve onLarı 4-1 yendim Everton la 1-1 And. 4-4 2.ci maçLarda Ande. 1-1 Everton 2-0 Yendim Celtic ile 2-1 yendim ve 1. çıktım Grub dan nede olsa 1.çıkan 2. ile karşılaşıyor Derken birde Baksam Panat. geldi :S adamlar Kadıköy de Beni 1-0 yendi Delirdim Kuduruyorum Korkuyorum Dedim Derece Yapacaz derken iLk turdan Veda Etcez Ama Öyle Hazırladımki takım ı Antreman ları Çok Ağır Geçirdim 2 hafta boyunca ve Mükemmel Sonuçla 3-1 galibiyet le çıktım Çok Sevindik Takımca ve Çeyrek FinaL deyim Bir sürü Dev TakımLar Kupaya elsalladı Barca Chelsea vs. Takımlar Elendi Birazda olsa Heveslendim ve Kura günü Valencia :SKötü bi kura çektim çünkü cLub Burrige die Bekliyordum Ama olsun dedim Kadı köy de 0-0 kaldım Çk sevindim bu sonuç a nede olsa İspanya da Gol atıcam onLara Biliyordum ve Maç günü Geldi Kezman Sakat oynayamıyor daha ilk yarıda 1-0 oldu 1.yarının sonlarına doğru Villa attı 1-1 oldu üzülemmi Sevinnemmi şaşırdım Ama çıkcam Kafaya Koydum Çıkıcam ve Maç 1-1 Bitti Çok Mutlu Oldum Çok Sevindim ve Yarı finaldeyim oda ne FC.Bayern Münich i Beklerken Everton Geldi grub dan 2.çıkan Everton u Bekliyorum Bekle Ş.L Avrupa KraL'ı Türkiye Den olucak Bolşans...ALLAH'a Emanet