Bırak stadın her yerinden görünmesini, yardımcı hakemin görmemesi imkan dahili dışında... Ben de zamanında bir çok maça yardımcı hakem olarak çıktım, öyle bir pozisyonu görememe gibi bir şansı sıfır

Basiret bağlanması veya anlık dalgınlık sözlerine de gülüyorum zira 4 hakemin de aynı anda mı basireti bağlandı 60 metreden ümitin elini gören hakemler 20 metreden ve hizasından nasıl göremedi şaşmamak elde değil...

Türkiyede bu işler böyle gittiği sürece hiçbir yere gelemeyiz...

MHK nin iç yüzünü size anlatayım, ahbap dost kişilere, rahatça yönetebileceği kişilere itibar ederler ve maç verirler... MHK Beyaz' a Kara dediğinde bunu hakeminden de ister, ama hakemi "olur mu yahu, o Beyaz" dediğinde istersen dünya çapında hakem ol siler süpürür, çünkü artık işine yaramıyorsundur.. Ardından da kolayca idare edebileceği yeni hakemler bularak yollarına devam ederler... Olan ise; dürüst, ahlaklı bir şekilde hakmeliğini sürdürmeye çalışanlara olur ve hakemligi bırakırlar, onca gelecek vaat ettikleri halde...

Burası Türkiye, burada patronların işlerine geldiği gibi davranmazsan işinden ve kariyerinden olursun, bunu herkes böyle bildiği ve kabullendiği sürece daha bu rezaletleri çook yaşarız..