kimdir ooooo
kimdir ooooo
Duyduk kardeşim.Bir isteğin mi var...
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Naber? gençlik ben geldim
merhaba tekrardan.bakıyorum forumda hummalı bir çalışma var.mesaj ile imzamızı ayıran çizgi konusunda.şu an yeşil düz bir çizgi oldu bu öncekinden daha güzel![]()
merhaba arkadaslar bende geldim,nasilsiniz
ben geldim nasılsınız![]()
Bizim forumumuz her zaman 1 numaradır....![]()
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
selam millet nasılsınız
Selamın aleyküm cemaat-i kafeciler
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
derdim yokki neyi anlatıyım![]()
tartışmaya yücel abi el attı tamamdır![]()
oğuzkağan ve can sayfaya girp çıkıyorsunuz ama cevap yazmıyorsunuz...
Bu başlığı bir kez daha açıyorum. Bu tip tartışmaların yerinin buranın olmadığını bilecek kadar tecrübelisiniz son kez uyarımdır en ufak bir sataşma yada siyasal bir konuşma olursa ne cafe 3 ne cafe 4 kalır herkeze duyrulur...
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
selam arkadaşlar
tamam tarik abi.merhaba arkadaslar nasilsiniz![]()
beyler kafadan konuya giriyorum...az önceki tartıştığım elemanlar beri gelsin...
şaka be=)
öte yandan ab müzakere süreci askıya alınacak gibi...olaya gel...t d gündeminde açtım konuyu...
Selamlar..........![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
yahu avrupa yakasi basliyacak birazdan bugün birdaha girmeyecem cafeye,son mesajlarimi yaziyorum
arkadaslar nasilsiniz
selam beyler![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
selam beyler nasılsınız![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.