Star TV'de yayınlanan Telegol programının yapımcısı, sunucusu ve Adnan Aybaba'yı esefle kınıyorum. Gelellim işin asıl yönüne Serhat ULUEREN denilen spor müdürü aslında bataklık içinde çırpınan zavallı biridir, çırpındıkça batıyor ve yanına da Adnan Aybaba gibi ne söylediği belli olmayan kişileri yandaş yapıyor. Programı izledik Cihan OSKAY denilen kişi vicdanı el vermemiş de bu konuyu aydınlatmak için itirafta bulunmuş, demek ki sen 5 yıldan beri şerefsiz mi yaşadın şimdiye kadar bu olayları açıklamadın, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Samsunspor kulüplerini zan altında bırakıyorsun. Serhat Ulueren'e gelelim, o zaten spor programı yapmıyor o bir sirk kurmuş cambazlık yapıyor. Aynısını Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal için de yapmıştı. Hakan Şükür niye milli takımda oynamıyor diye... Sen kimsin ya? senin yaptığın spor haberciliği değil; berrak olan suyu bulandırmak. Yaptığın programda bir defa olsun spor konuşulmuyor devamlı tartışma ve birbirlerine hakaret içeren sözler söylüyorlar. Adnan Aybaba denilen şahısın eline verilmiş üç tane belge yanındaki müdürü de onu poh pohluyor canlı yayında ekranlarda görünüyor ne yaptığınız birileri canlı yayına katılıyor yan taraftan Cihan Oskay'a el kol hareketleri yapılıyor, söyle söyle diye demek ki Cihan Oskay'a Star TV epeyce yüklü bir para vermiş demek sirkte oynaması için. Helal olsun AHMET ÇAKAR'a en dürüst spor yorumcusu odur. Ben bir futbolsever olarak bu olayları esefle kınıyorum.
Beğendiğim bu yorumu sizinle paylaşmak istedim, tamamına katılıyorum.

Fenerbahçe SK'nin önünde Celta Vigo ve Galatasaray maçı gibi 2 önemli maçı varken, böyle bir komplo kurulması zamanlama açısından beni şaşırtmadı açıkçası. Haftaiçinde bekliyordum böyle bir hareketi, oyuncuların motivasyonunu bozmak adına... Ama bu olay oyuncuları 2 kat daha kenetlendirecektir.

Serhat Ulueren gerçeği;
1. Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal'ı Hakan Şükür'ü kadroya almadığı için çok ağır bir şekilde eleştirdi ve görevden alınmasını sağladı.
2. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in İsviçre maçı sırasında ve bitiminde "6 numaraya vur", "çıkarmayın bu .... burdan" demesini açıklayacaktı göya, F.Terim gerçeğini açıklayacaktı; ama yan çizdi. Madem tarafsız ve cesur habercilik yapıyorsunuz, neden yan çizdiniz? Federasyondan veya Fatih Terim'den mi korktunuz? Oysa Ersun Yanal'ı H.Şükür'ü kadroya almadığı için programınızda sallandırırken çok cesurdunuz ve haddiniz olmayan şeyleri yapıyordunuz.

Bu iki örnekle Serhat Ulueren'in karakteri ortaya çıkıyor, siz de biliyorsunuzdur zaten. Söz söylemeye gerek yok. Telegol'de zaten futbol dışında her şey konuşuluyor. Bunun sorumlusu da S.Ulueren'dir. Bir de övünüyorlar: "Telegol yine gündemi belirleyecek, yine bomba etkisi yaratacak" diye. Peki sorarım size, gündemi futbol yorumlarınızla mı sarsıyorsunuz, yoksa asılsız şeylerinizle mi? Telegol'ü izleyenler hatırlarlar mı acaba futbol konuşulduğunu? Siz tabi ki bomba etkisi yaratırsınız futbol konuşmayarak. Semra Hanım, Caner & Tülin nasıl bomba etkisi yaratıyorsa, siz de futbol konuşmayarak yaratırsınız.

Santra, %100 Futbol, Futbolmania programlarını sürekli izleyen biriyim. Bu programların %95'inde FUTBOL konuşulur. Santra'da Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç'in yorumları, Futbolmania'da Aziz Üstel, Faik Gürses ve Ömer Çavuşoğlu'nun yorumları ve %100 Futbol'da Rıdvan Dilmen'in yorumları yer alır. Bu üç programın isimlerinden de zaten futbol konuşulduğunu anlarsınız. Telegol'de ise magazin ve sansasyonel şeyler yer alır. İsminden de anlaşıldığı gibi. Telegol... Televole gibi

Dün akşam ki programı 5 saat boyunca seyrettim. Bu şahıs kirli işlere bulaştığını bu işlerden kurtulmak istediğini ve bu işi kamuoyuna göstermek için yine kirli telefon oyunlarıyla ismi geçen kişileri laf kalabalığı ile kandırarak programa çıkmıştır. İddiaların çoğu doğrudur çoğu yanlıştır yorum sizindir fakat ortada belirsizlik mevcuttur. Bu işi yaptıgını kayıtlarla belgelemeye çalışan şahıs kimden para aldığını kanıtlayamamıştır. O yüzden bu konuda direk Fenerbahçe kulübünü ve Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'ı hedef alıp program boyunca ben kimseyi hedef almıyorum diyen bu şahsı kınıyorum ve kimsenin bu şahsa itibar etmemesini rica ediyorum. Bunu yapan Aziz Yıldırım ise geçen sene son haftada niye şampiyon olamadı Fenerbahçe?
Bu yorumu da beğendim ve buraya kopyalıyorum. Aynen katılıyorum.