1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Şampiyonluk Maçında Şike Söylentisi...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Juninho_Paulista View Post
    bu adam gerizekalının önde gidenidir amacı gündemde kalmak ve para kazanmaktır..
    gördüğünüz gibi iddalar yalan..
    Aziz Yıldırım gayet rahat net bir şekilde meydan okumuş..
    Bu iddalar sonucunda başı ağrıyacak isim Cihat Oksay dır..
    Bende gayet tarafsız bir şekilde yazılanlardan yola çıkarak bunları söyleyebiliyorum..

Bence başı ağrıyacak kişi Serhat Ulueren. Gözü kararmış böyle bir haber bulunca hemen kullandı ama karşı taraftan kimseyi dinleme gereği duymadı veya programına çıkarma gereği. RTÜK yasalarına göre her kişinin kendini savunma hakkı var ve Ulueren istemese de adı geçen herkes bu programa çıkıp hakkında söylenenlerin yalan olduğunu söyleme hakkına sahip. Benim merak ettiğim konu bu adamın oyununa bilip ya da bilmeden giren Ulueren ne yapacak bu hafta?

Ahmet Çakar ATV'de Kazım Kanat telegol ve yorumcuları hakkında atıp tutarken ben arkadaşlarıma laf söyletmem dedi ama Ulueren haftaya kasetlerini yayınlıcam onların gerçek yüzünü diye kendini aklama çabasına girdi bir anda. Bakalım bu hafta hala o adamı çıkaracak mı?
    "YÜCE ATATÜRK"

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by sekopej View Post
    Bence başı ağrıyacak kişi Serhat Ulueren. Gözü kararmış böyle bir haber bulunca hemen kullandı ama karşı taraftan kimseyi dinleme gereği duymadı veya programına çıkarma gereği. RTÜK yasalarına göre her kişinin kendini savunma hakkı var ve Ulueren istemese de adı geçen herkes bu programa çıkıp hakkında söylenenlerin yalan olduğunu söyleme hakkına sahip. Benim merak ettiğim konu bu adamın oyununa bilip ya da bilmeden giren Ulueren ne yapacak bu hafta?

Ahmet Çakar ATV'de Kazım Kanat telegol ve yorumcuları hakkında atıp tutarken ben arkadaşlarıma laf söyletmem dedi ama Ulueren haftaya kasetlerini yayınlıcam onların gerçek yüzünü diye kendini aklama çabasına girdi bir anda. Bakalım bu hafta hala o adamı çıkaracak mı?
    iddaların sahivi Cihat Oksay olduna göre onnda başı arıycaktr..
    Serhat Ulueren de dükkanı kapatıp gider artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juninho_Paulista View Post
    iddaların sahivi Cihat Oksay olduna göre onnda başı arıycaktr..
    Serhat Ulueren de dükkanı kapatıp gider artık
    gitsin gargamel federasyon dan da konuşanlar oldu

Mesaj Yetkileri