Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 292 sonuç

Konu: FM 2007'de Gördüğünüz Hatalar - Sorunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Transfer sezonu başladı 1 Temmuzda bir futbolcu almaya çalıştınız alamadınız devre arasını beklediniz.Bu adam sizin shortlistinizde bulunuyosa transferi TEmmuz ayına atıyor

Exclamation

arkadaşlar benim 2 sorunum var
    1.si ki en önemlisi oyuna baaşlarken yani managere oluştururken isim ve soyisimi yazamıyorum yazamadığımdana next de yapamıyorum ..
    2.si preference e basınca oyundan atıyor.
    dil ayarlarının hepsini yaptım..lütfen bana yardımcı olun....
    eğer bilginiz yoksa bana kadir yılmaz - samsunspor daha başlanammaış bir load-datası hazırlyaıp gönderebilrimisniz?

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Aynı sorun bendede oldu ne yaptıysam halledemedim.Format attım o şekil halloldu

Nesil
    2006
    Yer
    Goodison Park, Liverpool

Cool

ya beyler bende tam oyunu almaya hazırlanıyodum walla bunları okuduktan sonra biraz daha beklemeliim die düşünüorm

arkada;lar bu fm YI TURKCE kurmak ve oynamak icin bi yama falan cikarirlarmi sizce

yaw arkd lar fm 2007 tr nezaman cikcak yaww

7. Default

her maç ii adamlar sakatlanırmı ya fm cmden süper ama bu sakatlık olayı ...

Quote Originally Posted by mrtar View Post
    arkadaşlar benim 2 sorunum var
    1.si ki en önemlisi oyuna baaşlarken yani managere oluştururken isim ve soyisimi yazamıyorum yazamadığımdana next de yapamıyorum ..
    2.si preference e basınca oyundan atıyor.
    dil ayarlarının hepsini yaptım..lütfen bana yardımcı olun....
    eğer bilginiz yoksa bana kadir yılmaz - samsunspor daha başlanammaış bir load-datası hazırlyaıp gönderebilrimisniz?
    Arkadaşım bunu oyun kurulum yerinde analtıyorlarç Orada denilenleri doğru ayaprsan sorun ortadan kalkıyor.

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

gerçekte nasıl bilmiyorum ama cl ön eleme turunda gördügümüz sarı kartlar gruplara kalıncada devam ediyor?

Fm06da bazen gollerimi yiyordu. Yani bazen taktiğe girdiğimde ya da devre arasından falan sonra bir bakıyodum maç 2-1 se 1-1 olmuş falan deliriyodum. GEçen sanki burdada oldu ama emin değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fm 2007 ye yeni bir özellik eklemişler top auta çıktığında top kaleciye daha yakın olduğu halde benim kibar forvetim yavaşça gidiyor topu kaleciye atıyor top tam olarak kalecinin eline geçmediğinden yine benim kibar forvetim kalecinin bir adım uzağındaki topu sonunda kaleciye atıyor ben bunu ilk gördüğümde gülmüştüm sürekli olunca artık adamın gülesi değil dellenesi geliyor çünkü bu maçın yarısına maloluyor...

Quote Originally Posted by dentaconstantin View Post
    fm 2007 ye yeni bir özellik eklemişler top auta çıktığında top kaleciye daha yakın olduğu halde benim kibar forvetim yavaşça gidiyor topu kaleciye atıyor top tam olarak kalecinin eline geçmediğinden yine benim kibar forvetim kalecinin bir adım uzağındaki topu sonunda kaleciye atıyor ben bunu ilk gördüğümde gülmüştüm sürekli olunca artık adamın gülesi değil dellenesi geliyor çünkü bu maçın yarısına maloluyor...
    evet oyunun en büyük hatalarında biride bu,bide şu var,maçta zaman benim alehime işliyo,topu dışardan kaleciye atıyolar ve herzamanki gibi kaleci o topu yakalayamıyor,top neredeyse ceza sahasının dışına çıkıyor ve görüyorum ki benim oyuncum topa koşuyo,kendi kendine diyorum ki,haah adamım topu oyuna çabuk girmesi için topu kaleciye verecek ama napıyo,topun dibinde öylece aval aval bekliyo ve daha da kötüsü o kadar koşup bekledikten sonra bide geriye dönüyo,topa müdahele etmeden!!

Quote Originally Posted by aLka View Post
    gerçekte nasıl bilmiyorum ama cl ön eleme turunda gördügümüz sarı kartlar gruplara kalıncada devam ediyor?
    Gerçektede öyle kardeş bu hata değil oke

ya arkadaslar yeni kullanıcı diorum fakat isim yazma yerine bişi yazamıyorum...yardım pls

15. Default fm'de hata

fm oyuncuları güncelliyor ama hakemleri güncellemiyor ali uluyol hakemliği bırakalı 5 sene oldu ama fm'de hala düdük çalıyor şampiyonlar ligi maçı bile yönetiyor.

http://img247.imageshack.us/img247/5...07ny9.jpg:eek:

walla ben de sakatlardan şikayetçiyim ama gs ile çoluk çocukla şampion oldum, sebebi de herkez sakatlandı veletleri oynattıq.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sakatlık sakatlık sakatlık

Her mac ya benden ya karşı takımdan sakat kırmızıkart garanti.Birde anlamadığım olay şu.Hangi takımla oynarsam oynayayım ve hangi takıma karşı oynarsam oynayayım,oyunun mac motorunda öyle saçmalıklar varki çileden çıkıyorum.Bır**k kırmızı kartları vs.Artık gol olmadan 3 4 pas önce gol olacağını bile ezberledim.Çok kötü bir olay bu cocuklar.İnanın bana Fm nın en kötü oyunudur bu en kötü.Mutlaka düzeltmeliler......

Angry oyuncu geçmişleri nereye gidiyor

ya arkadaşlar benim çok ciddi bir sorunum var bilmiyorum herkeste var mı acaba. oyuncuların geçmişlerini kesinlikle göremiyorum. bir kaç sezon geçsin belki hallolur diyordum ama yine de düzelmedi. 2006-2007 sezonundan sonraki hiçbir sezonda oyuncunun nerede oynadığı kaç gol attığı ve kaç paraya transfer olduğu yazmıyor. hatta 2006-2007 sezonunda da her oyuncunun geçmişi aynı. ronaldinho nun bile geçmişinde karamanspor yazıyor. oyun çok güzel ama bu olay benim çok canımı sıktı ve oyundanda sıkılmaya başladım. bu problem sadece bende mi var acaba ve neden oluyor bilen varsa ne olur yardım etsin

20. Default

aldığım oyuncuların history lerı abuk subuk oldu. 5 sezondur bende olan adam bana yenı gelmiş gozuküo. bu nasıl bir sorundur yaw...

21. Default

yenı oyun kurmaya çalıştıgımda tam menejer eklerken oyun donuyo. bazende kayıtlı oyunları açmıyo...

Arkadaslar bir sorum olcak fm 2007 nini editoru kulaniyom we biraz deisiklik yaptiktan sonra saveleyip kapatiyom ama bir turlu istedigim deisiklilkler olmuyor 4 kez yaptim we hici biri olmadi obur wersiyonlarda oluyordu acaba bunda neden olmadi bir fikri olan warsa yazsin lutfenn

2009 yilina kadar sorunsuz oynadim suan sevilladayim uefa eleme maclari oynaniyo.Ben maci oynuyorum mac bittikten sonra continue dedigimde diger maclarin sonuclari birer birer yazio buraya kadar hersey normal ama tam burada oyun donuyor.En az 15 kere denedim her seferinde dondu kaldi.ancak istifa ettigimde ya da retire oldugumda gecebiliyorum orayi ama daha sonra sevillanin basina gelemiorum tekrar.Napicaimi sasirdim yardim etmek isteyen bi fikri olan varmi ya?

Exclamation Saçmalığın danişkası!

Şampiyonlar liginde valencia ile çok önemli bir maça çıkıcam ilk 2 maçta 6 puan yapmışım belkide gruptan çıkmamda kadar maçlarımdan biri çünkü maç içerde ama yabancı oyuncularımı oynatamıyorum çünkü hepsi milli takımda hepsi güney amerikalı böle bir saçmalıkmı olur ya en önemli maçımda

sakatlik ve kartlar hani admin arkadaslar diyorlardi ya idmanlari kisin die vala idmanlarida kistim, bu seferde adamlarin ozellikleri hizla dusmeye basladi ayrica sakatliklardanda kurtulamadim yine... hayir kisa sureli mantikli sakatliklar olsa tamam dicem grip olan adam bi hafta yatarmi ya nasi bi griptir bu bende grip oluorm aspirin icince duzelio... sakatlanan her adam 2 haftadan once gelemio ki 2 haftalik sakatliklara dua eder olduk artik... herkese sakatliksiz oyunlar.. he bi de unutmadan tatmin edici cvp olarak doktorlariniz iise sakatlanmaz falan demeyin vala usenmedim editorden klup doktorlarini dunyanin en ii doktorlari haline getirdim hic birsey farketmior adamlarin iilesme sureleri her sakatlikta ayni... cihan oskaysiz gunler herkese o zaman

Del Piero_10 Misafir

koller monaco'da defans oynatılıyor

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    koller monaco'da defans oynatılıyor
    yuhh hiç dikkat etmemiştim ona

Angry Berbat

Vallah arkadaslar ben bu oyunu ibrdaha asla bilgisayarıma kurmam bilgisayarı mahvetti.Ya bir şirket bukadarmı aptal olabilir koskoca turk oyuncuları soktukları hallere bakın Bacagını kaldırmaya mecali olmayan alex i pot. 185 hemen her maç süper oynayan tuncayın 165 ustelik kosma hizi 8 alexin bile 15 ayıp denen birsey var TURKlugu bukadar asagiladilarmi ellerine ne geciyor bunların anlamadim.Turkiye ligi brezilya liginden beter yapmışlar insan yapmadan once biraz araştırır yazık oyunu orj. alıyordum ama bu hataları duzeltmedilerce almam birdaha bence sizde almayın tepki koyalım akılları başlarına gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by lacin.bugra View Post
    Vallah arkadaslar ben bu oyunu ibrdaha asla bilgisayarıma kurmam bilgisayarı mahvetti.Ya bir şirket bukadarmı aptal olabilir koskoca turk oyuncuları soktukları hallere bakın Bacagını kaldırmaya mecali olmayan alex i pot. 185 hemen her maç süper oynayan tuncayın 165 ustelik kosma hizi 8 alexin bile 15 ayıp denen birsey var TURKlugu bukadar asagiladilarmi ellerine ne geciyor bunların anlamadim.Turkiye ligi brezilya liginden beter yapmışlar insan yapmadan once biraz araştırır yazık oyunu orj. alıyordum ama bu hataları duzeltmedilerce almam birdaha bence sizde almayın tepki koyalım akılları başlarına gelsin.
    ya dostum anladık boyna bır yere cevap yazıyon

30. Default ya beyler ben yeniyim bana biri yardım edebilirmi cok iyi anlayan !

beyler ben daha yeniyim lütfen yardım bekliyorum [email protected] bizdde oynucaz ama yok dil ingilizce yap diolar sora oyuna giriyom ismimi yazamıyom cok acaip bişi fm 2006 da hic böle sorun olmuyodu

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri