Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.
Celta Vigo kazanır
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.
yenilecez![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Bence Celta alır.Gönlüm FB den yana....
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
gönlüm tabii ki fenerden yana...bence beraberlik bu maç...
Yeneriz gibi geliyor
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
1-1 biter ...
bana berabere gibi geliyo maç 2-2 olcak. önce biz atcaz sonra celta.
Ya 1-1 biticek ya da fener yenicek 2-1.Celtanın yenmesine ihtimal vermiyorm.İnşallah puan veya puanlar alırda ülke puanı yükselir..
Fenerbahçeye başarılar dilerim.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
penaltı oldu
kacırdı alex offf
Alex penaltıdan yararlanamadı.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
tühhhhhh kaçırdık.. offff ya
off alex yaaa of yaaa bi kere birşey avrupada yaaa...saç baş yoldum yemin ederim ki yaaa...
alex penaltiyi kacirdi ve bu fenerbahce icin cok kötü oldu,eger bu sansi degerlendirseydi fener macta farka giderdi.
ya x kişisi kaçırsa anlarımda, alex ya.. adam her penaltıyı atar geldi bunu atamadı..of yaa...
Adamların açtığı pankarta bak.Diyecek laf bulamıyorum ya fener fark atsın da hakkettiklerini alsın şerefsizler
ya maç hangi kanalda??
show'da
kayseriye rizeye atmasini bilir gitsin celta'ya atabilsin penaltiyi..
kaç kaç peki şu an bizim tv de yayınlar bozulmuş show tv nin
biri anteni kurcaladı herhal merkzi sistem fln..
0-0 kardeş...alex penaltı kaçırdı..
yapma tuncay orta yapsana yaaaaa...
Valla kaleci runje gibi çıkmıştı tuncay orta yapsa gol ne diye vurursun oradan neyse ilk yarı sonunda bastırdı fener baya ceza sahası dışından kaleyi yokladı.Volkan da kalede güven veriyor bugün
Fenerbahce amator takim gibi oynuyor hic begenmedim. O pankarti acanlarin sulalesinin kulaklarini cinlattim. Bizim sezercik yine iyi oynuyor tek onu begendim![]()
Birde 19 Mayis stadyumu bile daha dolu oluyor maclarda tribunler bir avrupa macinda bombos.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
mac cok zewksiz![]()
yenilecez![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
cidden böyle giderse fener yiycek he...tek gol olur bence maçt ya da hiç olmaz...
atcaz atcaz...tarık abi dert etme yencez bunlarııı...
Alex kafayı vurdu direkten döndü top
Appiahın da topu direkten dışarı çıktı
alexin kafa sutu direkten döndü sonra appiah mükemmel vurdu aut.show radyoo![]()