Quote Originally Posted by pasha26 View Post
Sorun zaten bizde kullanıcılarda değil.Korsan satıs oldugu surece alıcısı muhakkak olacaktır.Çünkü fiyat olarak cok fark var.Bir de yalnızca fmyi aldıgını düşünme 100lerce oyunu olan insanlar var hepsini orjinal alacak ekonomik durum yok.Bu bizde değil cogu ulkede de böyle....Denetim olayı olsa belki orjinal alım artar ama artık internet diye de birsey var.
usta kesinlikle sana katılıyorum.ya ben üniversite okuyorum.aynı zamanda çalışıyorum.yani orta halli biriyim.pek oyun oynamayı sevmem.futboldan hoşlandığım için bu oyunu 97 den beri oynarım.her seriside hiç kaçırmam.pc mde fmden başka yüklü oyun yoktur.ben kafa dinlemek için bu oyunu aliyorum.akşam işten falan gelince kafa dağıtayım diye.ama baksana yok patchi yok dil zımbırtısı bu neki?birde orjinal oyun ekleniyo yetmemiş gibi canıma tak etti.bende istemem böle şeyler ama yani bütçeye göre bi değerlendirilme yapılsa bence daha iyi olur.ingiltirede herkes orjinal oyun aliyomuş.alır tabi!!adam sterlinle maaş aliyo doların 2 katı nerdeyse.biz burda maaş aldıkmı ilk önce dolara bakioz.paramızın değeri nolmuş düşmüşmü diye..ama adamlarda öle bi dert yokki..bi oyun için bakın ne konulara girdim.hepsi bağlantılı..mesele orjinal oyunu şöle 10 milyon falan yapsınlar herkes alır.sigames da kazanmış olur.ama 80 90 çok fazla